Am fost la dacia din botosani de unde am luat masina si mi-au cerut 6 mil pe toate!!!!Mi se pare cam mult...si- mai vopsit cineva,undeva mai ieftin????Si dak le vopsesc la un alt service decat dacia pierd garantia????
VOPSIRE ELEMENTE NEGRE(bare,oglinzi,clepe Usi...)
Collapse
X
-
Mergi si vopseste-le unde vrei ca nu pierzi nici o garantie.
Comment
-
Daca ii alba eu zic sa le vopsesti chiar tu personal.. iti trebuie putina munca.. dar iesi mult mai ieftin, pregatesi suprafetele asa frumos, bine ii putin mai multa munca dar merita. si eu vreau sa le fac.. doar ca nu stiu unde sa gasesc vopsea(Albastru Mineral)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostDaca ii alba eu zic sa le vopsesti chiar tu personal.. iti trebuie putina munca.. dar iesi mult mai ieftin, pregatesi suprafetele asa frumos, bine ii putin mai multa munca dar merita. si eu vreau sa le fac.. doar ca nu stiu unde sa gasesc vopsea(Albastru Mineral)God is my copilot
Comment
-
Pai sunt vopsele la tuburi special create rupa culoarea loganului....cam 15 lei...iti trebuie 2 tuburi..un plastic primer..28 de lei..un lac pt vopsea(metalizata sau nemetalizata..depinde ce vopsea ai)..18 lei...si multa rabdare si atentie....si cred ca rezolvi problema
Comment
-
Mergeti la un laborator de vopsele, si va face meseriasul vopseaua pe calculator. De obicei service-urile mari (tinichigerie-vopsitorie) au asa ceva, sau va pot da o adresa utila. Inainte de vopsire, trebuie sa pregatiti partile cu o solutie ceva, un liant,imi scapa numele acum, ca altfel va sare vopseaua.
Comment
-
Originally posted by b76sbl View Postnu vreau sa-mi sara vopseaua dupa aia...vreau ceva de calitate
Comment
-
Poate chiar mai rau.. in fond si la urma urmei ii masina ta si ma gandesc ca o sa te ocupi mai serios de chestia asta.. iar cei de la dacia fac procedura standar..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deci vreau sa vopsesc manerele de la usi si vreau sa scot partea de care tragi sa deschizi usa ,vad acolo 2 gauri acoperite am tras de ele pt ca presupun ca ar fi suruburi sub ele dar nu a vrut nici unu sa iasa.Eventual sfatuiti-ma cum ai mai bine sa fac. sa izolez si sa dau cu primer si vopsea sau sa scot?
Comment
Comment