Vreau si eu sa fac aceeasi operatiune dar nu stiu ornamentele de la usi cum se dau jos, sa nu le rup nu de alta
VOPSIRE ELEMENTE NEGRE(bare,oglinzi,clepe Usi...)
Collapse
X
-
Alea din interior?sau din exterior ?
Alea din interior se tin intr-un surub.Pentru alea de afara tre sa dai jos toata fata de usa...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
E foarte simplu sa fie date jos.
Comment
-
La tine da ar trebui izolata zona si vopsite, dar la altcineva e mai usor sa fie scoase.
Comment
-
acuma de pinde de gustu fiecaruia fiecare are gustu lui depinde de tine ce ai pe masina ce jante ai capace etc interioru poate vrei sa vopseti elemnte in negru etc de tine depinde asta nu de noi
Parerea mea e toata masina o culoaredrive with speed than you die fast
Comment
-
...montare manere exterioare portiere in culoarea caroseriei(ceva poze)...la pct.intanire LCPitesti...chinu draqului la portiere din spate...numai Alex poate sti ce greu este,ii multumim si aici pentru montaj.Tot intreba cineva mai demult daca este musai sa fie date panourile jos pentru vopsire manere exterioare...eu cred ca e musai obligatoriu,nu cred ca se poate izola complet acolo...
Comment
Comment