VOPSIRE ELEMENTE NEGRE(bare,oglinzi,clepe Usi...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vreau si eu sa fac aceeasi operatiune dar nu stiu ornamentele de la usi cum se dau jos, sa nu le rup nu de alta
    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Alea din interior?sau din exterior ?
      Alea din interior se tin intr-un surub.Pentru alea de afara tre sa dai jos toata fata de usa...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

OMG toata fata de la usa? Cum se scot fetele de la usa ca am vazut undeva parca un poast dar nu gasesc acuma.
        Mere daca izolez zona si dau cu spray primer si dupaia cu spray de vopsea? a facut cineva asa?
        Last edited by blaze2k; 17 May 2008, 19:47.

Comment

De ce n-ar merge? Dar trebuie multa rabdare la izolare! Sa fie exact le "linii"!

Comment

Mie mi`au cerut 1 mil pentru manere si bandouri )
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Bandourile se vopsesc prin izolare presupun nu se pune nimeni sa le dea jos.

Comment

E foarte simplu sa fie date jos.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu sunt sigur ca ai chiar asa de usor ca unul s-a dezlipit la un capat si l-am lipit cu super glue posibil sa vina jos cu tot cu vopsea.

Comment

La tine da ar trebui izolata zona si vopsite, dar la altcineva e mai usor sa fie scoase.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si eu am de gand sa vopsesc barile de protectie in culoarea caroseriei dar uni zic ca ii mai frumos cun putin negru ca da cava contrast alti ca este mai frumos sa fie intr-o culoare voi ce parere aveti?

Comment

acuma de pinde de gustu fiecaruia fiecare are gustu lui depinde de tine ce ai pe masina ce jante ai capace etc interioru poate vrei sa vopseti elemnte in negru etc de tine depinde asta nu de noi
                        Parerea mea e toata masina o culoare
                        drive with speed than you die fast

Comment

Masina este rosie si parca arata bine cu putin negru ma mai gandesc inca nu sunt decis 100% cu privire la vopsirea integrala a barilor!

Comment

Daca este rosu pasion aceea nemetalizata las-o asa cum e...Am vazut una si nu da bine.Daca te referi la visiniul ala nu stiu ce sa zic...Dar parerea mea e ca rosu are un contrast placut cu negru

Comment

Am culoarea rosu de foc metalizat sa sti ca ai dreptate ca da frumos rosu cu negru o combinatie reusita!

Comment

...montare manere exterioare portiere in culoarea caroseriei(ceva poze)...la pct.intanire LCPitesti...chinu draqului la portiere din spate...numai Alex poate sti ce greu este,ii multumim si aici pentru montaj.Tot intreba cineva mai demult daca este musai sa fie date panourile jos pentru vopsire manere exterioare...eu cred ca e musai obligatoriu,nu cred ca se poate izola complet acolo...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google