Aprindere Pozitii Fata/spate La Deblocare Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trebuie un releu ceva de genul de mai jos.
    Kitul am vazut ca nu mai este la magazinul respectiv dar in pdf exista schema care se poate face home made.
    Attached Files
    Captain of the black pearl

Comment

Originally posted by GFN View Post
      Trebuie un releu ceva de genul de mai jos.
      Kitul am vazut ca nu mai este la magazinul respectiv dar in pdf exista schema care se poate face home made.
      deci ca sa inteleg mai bine la la acest releu (kit)
      nu mai trebue si releul de mai sus mentionat
      sau trebuie amandoua??
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/nt_16_mic-t38412.html

Comment

ptr cine vrea sa incerce,o posibila metoda
        eu nu am experimentat-o
        Attached Files

Comment

Salut,eu am un modul home light (asa cred ca-i zice) ,imi aprinde pozitiile,lampa la numar,ceasurile si consola doar pe timp de noapte (are un senzor de lumina) si le tine aprinse vreo 15 secunde dupa care se sting singure,are reglaj,eu l-am dat la minim!daca intereseaza pe cineva pot sa-i dau nr.de tel al celui de unde l-am luat eu.

Comment

eu am calculat pt un bord stock ok ? pt schema care a facut-o X@by se si stang cand blochezi masina ?

Comment

La schema asta pozitiile se aprind cand deschizi usa si se sting cand inchizi.
              Originally posted by X@by View Post
              O schema facuta in graba.
              [ATTACH]334066[/ATTACH]
              La asta se aprind cand descui usa si raman aprinse pana cand releul de temporizare da comanda. Timpul depinde de releu.
              Originally posted by X@by View Post
              Da stiu. Pentru varianta celalalta este nevoie de un releu temporizator la care bobina se leaga la B4 din P1.
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

trebuie sa aiba neaparat schema inconjurata cu rosu ? sau doar pinii ? 30 ,85 ,87a ,87, 88.? k nu stiu unde gasesc asa..
                Attached Files

Comment

am gasit unul si l-am cumparat dar are o mica diferenta si imi puteti spune daca trebuie sa leg altfel pinii ?
                  Attached Files

Comment

nu trebuie, tu ai luat unul cu 5 pini si de fapt folosesti 4
                    uitate mai bine la releul cumparat de tine si iti dai seama cum il legi

Comment

stiu ca foloseste doar 4 pt ca al 5-lea e legat de al 4-lea respectiv 87 dar trebuie legat altfel ? , am mai observat ca la mie e notat 86 si la X@by e notat 88 , eu le-am lipit acum asa :
                      -87- maneta pozitii ;
                      -30 si 85 - +baterie;
                      -86-uch
                      e bn ?

Comment

da e bine, sa fii atent la legaturi la masina

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                          stiu ca foloseste doar 4 pt ca al 5-lea e legat de al 4-lea respectiv 87 dar trebuie legat altfel ? , am mai observat ca la mie e notat 86 si la X@by e notat 88 , eu le-am lipit acum asa :
                          -87- maneta pozitii ;
                          -30 si 85 - +baterie;
                          -86-uch
                          e bn ?
                          Este bine asa. Dar vezi la 87 la care pui.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

il pun pe 87 simplu nu A , si unde dra.... este pinul b40 ? k nu il gasesc orice ar fi !!! sunt numerotate numai pana la 20 !!! ajutati-ma pt ca am desfacut masina si sta cu "matele " pe afara si nu stiu cum sa o pun ...

Comment

sry pt dublu post dar am gasit e mufa verde si e numerotat ca fiind 20
                              Attached Files

Comment

am facut-o dar nu e asa cum am vrut eu ... eu credeam ca atunci cand o deschid din cheie de aprind pozitiile , si cand o blochez se stang :|o las numai iarna asta pt ca am facut-o la vara o dau jos pt ca atunci cand ma duc la gratare la padure o sa-mi consume din baterie atunci cand pun muzica cu usile deschise ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google