Salut sunt nou pe aici ,am inteles de la un prieten ca daca sachimbi toba finala nu suna foarte tare dc oare ? ,ce trebuie sa faci pt a avea un sunet mai puternic ?, pierzi garantia daca schimbi toba toata cu una sport..
Ce Trebuie Sa Faci Pt..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai cum adik sa pun doar filtru fara sa schimb toba finala ? Ca vreau sa mi pun si eu nus cum sa incep daca so schimb toata sau doar finala ( oare cind o sa fac ITP va fi in regula cu ea?)If u wanna be rich , You've got to be a bitch !
I Said Rich ! Bitch !!!
Comment
-
Eu stiam ca cica daca schimbi toata evacuarea tre sa te duci so omologheze zicea un prieten si cica obtii numai prin relatii, asa este, este vreun filtru anume ?(si unde gasesc la reprezenta?)Last edited by Cristi_Xp; 14 April 2008, 22:55.If u wanna be rich , You've got to be a bitch !
I Said Rich ! Bitch !!!
Comment
-
daca pui toba finala pe dci o sa se auda ca un tractor in tunel ... daca pui filtru sport scurtezi viata motorului ...
daca schimbi toata evacuarea ... o sa se auda cat de cat frumos ... investitie inutila pe disel :| si la itp o sa lai de-un sucLast edited by crististreulea; 14 April 2008, 13:05.sigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postdaca pui toba finala pe dci o sa se auda ca un tractor in tunel ... daca pui filtru sport scurtezi viata motorului ...
daca schimbi toata evacuarea ... o sa se auda cat de cat frumos ... investitie inutila pe disel :| si la itp o sa lai de-un suc
Comment
-
Eu nu am auzit deloc ca daca pui un filtru sport scurtezi viata motorului.
@Ev1L depinde ce instalatie vrei sa pui xenon sau bi-xenon , poti pune bi-xenon pe farurile stock din fabrica iar daca ai faruri angel eyes poti pune doar xenonBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
Comment