care stie care ete durata de viata a becurilor de la faruri; (originale) ''made in germany''
durata de viata becuri
Collapse
X
-
Originally posted by usr1 View PostEu am osram-urile din fabrica cam de 25.000 de km si am senzatia ca noaptea pe faza scurta e cam slaba lumina cumparativ cum era cu un an in urma. Odata ce inbatrinesc becurile astea e posibil sa-si piarda si din putere??
Phillips Vision Plus (nu Eco Vision !) sunt o alternativa mai buna. Sunt 27 de RON bucata, insa lumineaza vizibil mai bine.Logan GPL 1.4
Comment
-
Ce stii de philips night guide sunt bune de ceva? In descrierea lor scrie urmatoarele :12V 60/55W P43T-38, trei feluri de lumina intr-un singur bec (premium, visionplus, bluevision) durata de viata dubla comparativ cu un bec normal"
Chiar tin mai mult? Isi merita banii sau sa merg pe vision plus care e la 58 lei setul?
Comment
-
Nu stiu de ce unii socotesc durata de viata in km de rulaj si nu in durata de viata-timpul cat sunt aprinse si, evident, socurile indurate (asa cum Seba a scris f clar)
Spre exemplu eu imediat ce am dat cheie, am aprins faza scurta.
Am 53 kkm si sunt la al 3-lea bec pe stanga si al 2-lea pe dreapta.
Osram. Consider ca sunt cea mai buna alegere pt mine, pret si calitate, tinand cont de cat de mult le folosesc.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by usr1 View PostCe stii de philips night guide sunt bune de ceva? In descrierea lor scrie urmatoarele :12V 60/55W P43T-38, trei feluri de lumina intr-un singur bec (premium, visionplus, bluevision) durata de viata dubla comparativ cu un bec normal"
Chiar tin mai mult? Isi merita banii sau sa merg pe vision plus care e la 58 lei setul?
Comment
-
am 75000 km si 4 ani; toate becurile sint originale. durata de viata este data in special de numarul de ore de functionare, tensiunea la care lucreaza, conditiile in care lucreaza. personal nu cred ca se poate face o estimare a duratei de viata a becurilor cu incandescenta montate pe autoturisme.
Comment
Comment