durata de viata becuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• durata de viata becuri

care stie care ete durata de viata a becurilor de la faruri; (originale) ''made in germany''

depinde de cat le folosesti, cat de des dai in gropi si in ce fel de gropi...pe mine m-au tinut un an si jumatate pe suspensii stock, 8 luni pe sport.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pe mine m-au tinut aproximativ 2 ani jumatate, 40.000 km si s-au ars la 2 luni unul dupa altul , stanga si dreapta
      GILL 3*

Comment

Osramurile din fabrica tin aproximativ 35 000 de kilometri.

Phillips Vision Plus (categoria +50% lumina) tin aproximativ 17 000 de kilometri.

Asta din experienta personala.
        Logan GPL 1.4

Comment

Eu am osram-urile din fabrica cam de 25.000 de km si am senzatia ca noaptea pe faza scurta e cam slaba lumina cumparativ cum era cu un an in urma. Odata ce inbatrinesc becurile astea e posibil sa-si piarda si din putere??

Comment

Pe mine m-au tinut cele originale aproape 2 ani jumate,am facut in iarna un drum la munte care era f rau si mi s-ai ars amandoua la interval de cateva zile.

Comment

Originally posted by usr1 View Post
              Eu am osram-urile din fabrica cam de 25.000 de km si am senzatia ca noaptea pe faza scurta e cam slaba lumina cumparativ cum era cu un an in urma. Odata ce inbatrinesc becurile astea e posibil sa-si piarda si din putere??
              Exact asta am observat si eu la Osram urile din fabrica atunci cand se cam apropiau de sfarsitul vietii.

Phillips Vision Plus (nu Eco Vision !) sunt o alternativa mai buna. Sunt 27 de RON bucata, insa lumineaza vizibil mai bine.
              Logan GPL 1.4

Comment

Ce stii de philips night guide sunt bune de ceva? In descrierea lor scrie urmatoarele :12V 60/55W P43T-38, trei feluri de lumina intr-un singur bec (premium, visionplus, bluevision) durata de viata dubla comparativ cu un bec normal"

Chiar tin mai mult? Isi merita banii sau sa merg pe vision plus care e la 58 lei setul?

Comment

eu pe ala de pe stanga nu l-am schimbat nici o data pana acum adica are 6 ani si 60k km iar cel de pe partea dreapta l-am schimbat de 2 ori cam la 30k km masina mea a venit cu philips nu cu osram

Comment

Nu stiu de ce unii socotesc durata de viata in km de rulaj si nu in durata de viata-timpul cat sunt aprinse si, evident, socurile indurate (asa cum Seba a scris f clar)

Spre exemplu eu imediat ce am dat cheie, am aprins faza scurta.
                    Am 53 kkm si sunt la al 3-lea bec pe stanga si al 2-lea pe dreapta.
                    Osram. Consider ca sunt cea mai buna alegere pt mine, pret si calitate, tinand cont de cat de mult le folosesc.
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by usr1 View Post
                      Ce stii de philips night guide sunt bune de ceva? In descrierea lor scrie urmatoarele :12V 60/55W P43T-38, trei feluri de lumina intr-un singur bec (premium, visionplus, bluevision) durata de viata dubla comparativ cu un bec normal"

Chiar tin mai mult? Isi merita banii sau sa merg pe vision plus care e la 58 lei setul?
                      Am eu acum. Lumina aia in trei culori e o mare teapa. Daca te uiti atent, lumineaza mai galben la stanga, spre axul drumului, si parca un pic mai albastru la dreapta, spre trotuar. Vrajeala. Durata de viata nu e dubla fata de un bec normal, ci dubla fata de prima versiune a lui Night Guide, care tinea foarte putin. Mi se pare o teapa. Daca vrei lumina mai puternica si putin mai alba, ia Osram Nightbreaker sau Philips Xtreme Vision, intr-adevar o sa vezi o diferenta. Dar tin mai putin. Daca vrei sa tina mult, VisionPlus parca bat oleaca mai puternic decat cele stock.

Comment

am 75000 km si 4 ani; toate becurile sint originale. durata de viata este data in special de numarul de ore de functionare, tensiunea la care lucreaza, conditiile in care lucreaza. personal nu cred ca se poate face o estimare a duratei de viata a becurilor cu incandescenta montate pe autoturisme.

Comment

Pe partea dreapta am becul original din iulie 2006 - Osram. Pe stanga este tot Osram, simplu, dar este al treilea ca am spart farul de 2 ori pana acum. Deci Nu s-au ars singure, ci le-am spart eu.
                          Ca rulaj - 65.000 km, merg tot timpul cu faza scurta aprinsa.
                          GL-22-TOF

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google