Ce Ziceti De Petrol Booster

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Ziceti De Petrol Booster

PETROL BOOSTER este un produs inovativ destinat reducerii consumului de combustibil.

* reduce consumul de combustibil intre 20% si 50%.
    * incarca magnetic combustibilul.
    * disperseaza moleculele de benzina
    * arderea este eficienta si completa
    * combustibilul magnetizat duce la inlaturarea combustibilului rezidual rezultand curatarea zonelor de ardere.
    * scade emisiile de noxe
    * poate fi folosit pe o perioada nelimitata de timp
    * nu necesita interventia mecanicului poate fi montat de oricine
    * nu afecteaza garantia masinii
    * se prinde in exteriorul furtunului de admisie inainte de sistemul de injectie sau de carburator
    * daca masina are computer de bord consumul se vede instantaneu
    * functioneaza atat la benzina cat si la motorina

STRUCTURA
    Este compus din doi magneti asezati bipolar si are forma de colier

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE
    Creeaza un camp magnetic prin care trece benzina. Magnetizeaza moleculele de benzina si disperseaza particulele de impuritati din ea. Prin aceasta magnetizare cat si prin dispersarea particulelor creste randamentul motorului, arderea fiind completa. Prin aceasta se reduce cantitatea de combustibil necesar arderii deci se reduce consumul.

UNDE SI CUM SE MONTEAZA
    Se monteaza pe furtunul de admisie cat mai aproape de carburator sau de sistemul de injectie. Se prinde printr-un colier care vine o data cu produsul.

EFECTE
    Reduce consumul de carburant cu 20 %.
    Fluidizeaza si magnetizeaza benzina sau motorina imbunatatind arderea.
    Reduce emisiile poluante.

GARANTIE
    Este garantat pe viata.

A Folosit cineva ...ce pareri aveti ?
    : Sofer5: : Surf:

Voi mai credeti in astea? Si ca la revolutie au fost teroristi?

sigpic

Comment

Aveti mila si de burta mea, am ras destul cand am citit textul din primul post.
      Auzi tu, incarca magnetic combustibilul si disperseaza moleculele de benzina.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bani aruncati de pomana ... nui bun de nimic

Comment

Eu nu stiu cum pot sa mai scoata lumea asemenea porcarii

Comment

Vrei sa-ti mearga mai bine masina, baga omv100. am testat eu, merge mai bine, si parca alearga si mai bine un pic...dar e 4.5 ron litrul...raman la 95 ca e 3.8

Comment

Reduce consumul de carburant cu 20 %. WHAT?????? ))))))
              Fluidizeaza si magnetizeaza benzina sau motorin a imbunatatind arderea. HOW???? )))))
              Reduce emisiile poluante. EI NAH? )) ies cartofi prajiti nu?
              sigpicMy ride

Comment

...au uitat sa mentioneze ca mareste si puterea motorului cu 20 cai!...mai nou marmota nu mai inveleste ciocolata, ca a aparut un nou ambalaj !
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Tare boosteru asta vrajeala curata !!. Eu nu bag nimic in motor ( aditivi boostere si toate prostiile) sa ai ulei bun , benzina si talpa si nu o sa se strice nimic
                  sigpic

Comment

Si poate totusi au fost teroristi la revolutie! Adica: eu folosesc boosterul asta de 4 ani si nu l-as da jos de pe masina deloc! E vrajeala cu 20% la consum,dar clar se simte o diferenta! Atat la consum cat si la raspunsul motorului la talpa. Si nu m-a costat nici boosterul NIMIC! Intrebati de ce...

Comment

de ce ? mi-l dai si mie gratis sa il incerc?? ca bani pe pastiluta cu zahar nu am sa dau...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

alt feon de facut vanturi in motor?de ce nu intelege lumea ca o crestere substantiala de putere se face cu niste costuri mari si cu multa munca .mai degraba faci o remapare si gata .cred ca dispozitivul cu magneti ar fi bun la diesel-uri ...
                        Last edited by margelatu; 9 June 2009, 20:44.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

da-le idei, ca o sa-i auzi in curand pe unii spunand pe forum ca motorul lor produce motorina, nu consuma
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

haha sau la benzinari ) sa aiba scinteia mai power ) si cuplu la roata
                            sigpic

Comment

@sanderizer: ca tot insisti cu chestia aia, ia pune matale masina ta cu bustar versus un sandero echivalent fara bustar si vezi pe ceas (cronometrul spulbera toate legendele, din pacate pt astia cu minuni ingineresti pt care altii se chinuie de 100 de ani si nu le dau de cap) adevarul gogl-golut. ca de "se simte"...s-a mai auzit. gps, gtech, cronometru, dyno. astea-s adevaratele referinte. unii dintre noi am mai trecut si prin povesti cu benzina de 100 si ulei de motor in 2 timpi sa arda "ud", metaboabde, duralube-uri si lampi ultraviolete in benzina, generatoare de turbulente in carburator..."avionisme" de-astea cu bani multi si efect zero sau cu minus. un fel de paznici de noapte morti ziua...ia matale un cronometru si vezi cat bust iti da colectia de magneti primavara-vara...gaseste-ti unul care sa "se dea" cu tine; orice diferenta sub o jumatate de masina poti s-o consideri eroare de pilotaj, daca zici ca "se simte". de simtit nu simti aia 2m din 400, daca-s vreo 20, aia, da, ii simti. eu consider in continuare ca treaba e telesoping si placebo, din simplul motiv ca ar fi montat toti, de la trabant la maybach niste magneti in rezervor daca-s asa de smecheri magnetii aia.
                              Last edited by Seba; 10 June 2009, 19:14.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google