Ma uitam la un film si am vazut o masina cu sistem hidraulic ( sper ca m-am exprimat corect ) lowrider sau cum se cheama.Se poate monta asa ceva pe logan ? Nu afecteaza suspensile arcurile etc..... ?.O eventuala montare a acestui sistem implica multe modificari ? E vreo firma in romania care comercializeaza asa ceva ?
Se Poate ?A Mai Vazut Cineva?
Collapse
X
-
Daca montezi asa ceva pe Logan cred ca trebuie schimbat tot ce tine de suspensie,iti dai seama ca daca o lasi pe cea stock,o faci praf in scurt timp.
Si mie mi-ar place,dar sa fie ceva mai finut,s-o fac sa se ridice la trecerea de pietoni cand trece vre-o tipa tare prin fata masinii.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
-
Se numeste supensie reglabila si o gasesti aici
post moderat:
era 7 dimineata cind am citit, la asta se referea RudyLast edited by crististreulea; 16 April 2008, 13:41.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
Originally posted by SoNyKeL View PostStreulea nu cred ca e aia , asta mai mult se numeste suspensie pneumatica , si da trebuie buteli cu gas pompa de aer si cabluri
Comment
Comment