A incercat cineva sa puna difuzoare pe usile din spate de la Logan Berlina??? Ca am vazut ca pe MCV sunt instalate. Poze daca se poate. Si marimea si tipul difuzorului daca se poate. Va multumesc!!!
BoXe Pe Usiile Spate Logan Berlina ? ? ?
Collapse
X
-
dacia logan In Car Entertainment- boxe, head unit-uri, amplificatoare, DVD-uri, alarme si alte gadget-uri,woofer dacia logan
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
dacia logan In Car Entertainment- boxe, head unit-uri, amplificatoare, DVD-uri, alarme si alte gadget-uri,woofer dacia logan
multa bafta in cautare ... aici se poate inchidesigpicMy ride
Comment
-
-
La legarea in serie scade drastic volumul pe difuzoarele inseriate, iar la legarea in paralel a difuzoarelor se suprasolicita etajul final de amplificare al cdplayerului. atentie la adaptarea de impedanta, transferul maxim de putere de la cd la dif se face cand abmele au impedante egale. si nu coborati sub 2ohmi impedanta pe canal.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oricum ca idee.Daca doreste cineva sa monteze boxe pe masina doar ca sa fie multe si sa se auda tare,nu recomand sa monteze boxe pe polita spate si in acelasi timp pe usile spate.Sunetul o sa devina greu de egalizat si greu de localizat.
Acum ca a fost deschisa discutia nu stiu daca ai observat ca in general toata lumea incearca sa ridice cat mai mult nivelul boxelor.Ajungand cu inaltele pe stalpii parbrizului mediile chiar pe bord.
Daca ,cauti si ceva surround o sa fi dezamagit.Intriu prea mult in amanunte si banuiesc ca tu cauti ceva practicEX : + =
Comment
-
Fratilor deci ideea este urmatoarea am achizitionat un sony gt 420 putere 4x52w
am patru boxe originale dacia care se aud bine si nu vreau sa le arunc dar sunt slabute la putere doar 15w
vreau sa mai cumpar doua ligheane dalea sony pentru spate si ma intrebam daca boxele dacia din spate care vor fi inlocuite merg legate in serie cu cele din fata si bagate in usile spate gen ca la mcv CE MA SFATUITI ???
Comment
-
din cate stiu eu daca legi in serie boxele vei avea 8 ohmi , deci automat puterea playerului va scadea ... Eu ti asi recomanda decat 4 boxe pt ca se aude mai bine ... Am vrut sa imi pun si eu boxe in usile din spate dar am mai dat de o problema , nu mai puteam deschide/inchide geamul ... Acum depinde si de ce vrei sa iti faci in masina
nu mai da "quote" la ultimul post!Last edited by Seba; 12 June 2008, 21:09.
Comment
Comment