Inlocuire Tacheti!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire Tacheti!

Va salut! Am un stres... zgomotul de la tacheti. In fine am si alte-apucaturi dar m-am decis sa schimb tachetii cu uni hidraulici. Imi puteti spune daca se poate si ce implica modificarea asta?

de unde stii tu ca e zgomot de la tacheti ? din ce stiu eu nu sunt hidraulici de cat la 16v (1.6 si 1.2) mai da detalii despre "jucarie" sau pune un filmulet

Comment

Salut
      Un sfat prietenesc;schimbandu-i nu castigi decat un...confort psihologic
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ciudat, cum sa schimbi ceva ce nu exista? 1,6 8V are culbutori, nu tacheti.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
          Ciudat, cum sa schimbi ceva ce nu exista? 1,6 8V are culbutori, nu tacheti.
          Motor fara tacheti?Atunci culbutorii apasa direct pe coada supapelor?.

Motor fara culbutori?In acest caz culbutorii actioneaza direct pe coada supapelor?
          Last edited by IancuMIC; 27 October 2011, 10:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poate mai bine aflii intai ce ai sub capota inainte sa planuiesti modificari.

Comment

Are dreptate colegul einstein 1984;la acest tip de motor axul cu came actioneaza direct asupra supapelor.Omul cat traieste invata.

Comment

actioneaza direct prin intermediul culbutorilor
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Culbutorii nu prea :un fel de... paharute.

Comment

Atunci sa fie culbutori! Se poate sa implementez tacheti hidraulici prin schimbare axa cu came? Zic si eu, va-ntreb ca nu ma pricep ;) Daca da , de care, Daca nu, de ce?

Comment

Vezi mai intai costurile si apoi...beneficiu?

Comment

Uffff. Am pus o intrebare si toti o dau pe ocolite.......... Caut un raspuns nu vreau pareri, analize psihologice si sfaturi. Va multumesc pt ele pana la urma dar vreau un raspuns da genul: "Da se poate! Cumpara aia, planeaza aia, unge aia, masoara aia si gata" Multumesc anticipat!

Comment

Nu se poate. Si chiar si alea cu compensare hidraulica a jocurilor (1.6 16V) au zgomote venind de la distributie.

Comment

macho9000 in primu rand chiuloasele pentru tacheti cu reglaj pe surub difera de cele cu tacheti hidraulici
                            cele cu tacheti hidraulici au locasuri pe unde intra uleiu in tacheti pentru a se autoregla
                            asa ca lasa motoru asa cum este facut,investitia este prea mare si nu vad rostu+cunostinte foarte temeinice de mecanica pentru astfel de modificari
                            regleaza mai des culbutorii daca te streseaza zgomotu sau da muzica mai tare

Comment

E, einstein si niku, multam de lamurire. Chiar ieri si azi am tot vizionat un 1.2 16v opel astra tacheti hidraulici si am vazut diferenta. Oricum a inceput sa ma dispere in primul rand zgomotul si in al doilea rand vibratia aia cand intra in rezonanta motorul pe la 2500-3000 RPM. E jale. Va multumesc!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google