Va salut! Am un stres... zgomotul de la tacheti. In fine am si alte-apucaturi dar m-am decis sa schimb tachetii cu uni hidraulici. Imi puteti spune daca se poate si ce implica modificarea asta?
Inlocuire Tacheti!
Collapse
X
-
Originally posted by einstein1984 View PostCiudat, cum sa schimbi ceva ce nu exista? 1,6 8V are culbutori, nu tacheti.
Motor fara culbutori?In acest caz culbutorii actioneaza direct pe coada supapelor?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Uffff. Am pus o intrebare si toti o dau pe ocolite.......... Caut un raspuns nu vreau pareri, analize psihologice si sfaturi. Va multumesc pt ele pana la urma dar vreau un raspuns da genul: "Da se poate! Cumpara aia, planeaza aia, unge aia, masoara aia si gata" Multumesc anticipat!
Comment
-
macho9000 in primu rand chiuloasele pentru tacheti cu reglaj pe surub difera de cele cu tacheti hidraulici
cele cu tacheti hidraulici au locasuri pe unde intra uleiu in tacheti pentru a se autoregla
asa ca lasa motoru asa cum este facut,investitia este prea mare si nu vad rostu+cunostinte foarte temeinice de mecanica pentru astfel de modificari
regleaza mai des culbutorii daca te streseaza zgomotu sau da muzica mai tare
Comment
-
E, einstein si niku, multam de lamurire. Chiar ieri si azi am tot vizionat un 1.2 16v opel astra tacheti hidraulici si am vazut diferenta. Oricum a inceput sa ma dispere in primul rand zgomotul si in al doilea rand vibratia aia cand intra in rezonanta motorul pe la 2500-3000 RPM. E jale. Va multumesc!
Comment
Comment