Distributie,pompa De Apa Dacia Service

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Distributie,pompa De Apa Dacia Service

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati am o nelamurire.

Am fost la Dacia service sa imi schimbe placutele de frana,iar mecanicul mi-a spus ca trebe sa fac si distributia (60 000 km sau 4 ani) am deja 4 ani si 46 000 km,a spus ca ma costa 600 lei,sa apucat sa desfaca acolo si imi arata ca este sparta si pompa de apa,se vedea pe unde a curs antigelu si mi-a spus ca trebe schimbata si ma costa 3 mil 300,atata ar fi pretu si trebuie adusa pe comanda.Altcineva mi-a spus ca kitul de distributie contine si pompa de apa ... nu stiu ce sa mai cred,as iesi in total la 1000 ron cu tot cu distributie si aceasta pompa de ap.Detin un Logan 1.5 DCI din 2007 luna septembrie.

Kit-ul de distributie nu contine si pompa de apa ci doar rola intinzatoare si cureaua. Sunt magazine care ofera pachete de revizie ce contin kit-ul de distributie si pompa de apa, dar aia e alta poveste, e doar marketing.
    Iti recomand pompa Hepu, care este sub 300 de lei.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

deci pretul de 600 lei pt distributie si pompa 330 lei fara manopera de montaj,este corect? tinand cont ca e Dacia service ...

Comment

La Dacia da, preţul e corect. Pompa o puteai lua mai ieftin din alt loc. Eu aşa am făcut, dar acum că e demontată .....
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

Originally posted by Gozmin View Post
          La Dacia da, preţul e corect. Pompa o puteai lua mai ieftin din alt loc. Eu aşa am făcut, dar acum că e demontată .....
          Am inteles,speram doar sa nu ma traga in piept,nu era vorba de bani in special.

Va multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google