Ce Reprezinta Asta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Reprezinta Asta?

Azi m-am uitat cu atentie pe la motor si in partea dreapta a masinii, linga far am vazut un furtun transparent. are idee cineva la ce foloseste acel furtun si ce-i cu el pe acolo? Multumesc.
    Attached Files

abs+ 1.4 mpi a/c alb glace

E furtunul de scurgere a apei de la baza parbrizului, cel mai probabil.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei dar e pozitionat in spatele farurului din dreapta sigur e ce zici tu?

sigpic

Comment

Daca era logan pt export as fi zis ca este pt spalare faruri dar asa nu stiu ce ar putea fi !
        Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

Staniel exprimate mai bine... e un furtun transparent ce se termina sub far si vine din adancurile dubioase ale masini...

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
            Staniel exprimate mai bine... e un furtun transparent ce se termina sub far si vine din adancurile dubioase ale masini...
            hai ca asta chiar mi-a placut!!! Adancurile dubioase ale masinii )

Comment

Pai eu la masina mea nu mi-am dat seama de unde vine am vazut doar unde se termina dar de unde vine nu mi-am dat seama ptr ca e foarte foarte inghesuit motoru sub capota

sigpic

Comment

Sigur nu ti lai montat tu si acum ne testezi pe noi(scurgerea de la parbriz da direct jos fara furtun in spatele rotii fata - unde se sprijina si bratul capotei)

Comment

Gata deja m-am suparat maine o sa fac si eu niste poze mai clare la ``valvaru`` meu cu acest furtunas ``transparento-dubios`` deci ma repet el se termina in spatele farului din dreapta(sau stanga cum te uiti la botul masinii)

sigpic

Comment

Eu nu am acest furtun Vine deodata cu masina ? Trebuie sa ma duc la reprezentanta sa fac gura ?
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Rudy acel furtun este ptr cei care isi pot pune suspensii hidraulice adica are precablajul facut... deci tu daca nu ai acel furtun nu poti sa-ti pui ``topaieli`` pe masina...

PS. sper ca stii de gluma

poate se pune in functie de motorizare si dotari

sigpic

Comment

Chiar mam uitat si eu si nu am gasit asa ceva:-?? Andrei poate ne lamuresti si pe noi
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Il sustin pe sony ... daca esti din new york ai precablaj facut pentru suspensii din acelea topaitoare .. :>

P.S. sper ca stii de gluma
                          sigpicMy ride

Comment

Nu vin pe toate versiunile, ci numai pe MCV in general si pe Prestige.
                            La celelalte versiuni e mai ascuns putin.
                            Si e tubul de aerisire al electrovanei absorbantului de vapori de benzina.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Offtopic : Hmm..Ultimu tip care a facut asa glume cu mine e acu la spital!
                              normal ca stiu de gluma Relax :P

Ontopic : chiar am fost acu la masina sa ma uit si eu nu am furtunu , bine ca ne-a lamurit andrei
                              Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                              Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google