Pot Sa ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai mai bine sa citim in talon si in c.i. fata 165/80 R 14 85 T sau 185/65 R15 88T idem spate 185 sau 165 = latime banda de rulare in mm. 80 sau 65 = inaltime balon anvelopa iar R 14 sau 15 = diametru janta in toli dupa cum observi tu intrebi de o anvelopa cu inaltime a balonului atipica. poti sa pui si astfel de anvelopa dar vei avea erori de masurare a km. in plus stabilitatea si aderenta la o latime a profilului de 165 in loc de 184 va avea de suferit pe riscul tau

Comment

Originally posted by Gamezcdr View Post
      Pe mine ma interesau efectele adverse ale acestei miscari nu cele legale pentru ca legal in tara asta doar mai poti respira gratis (inca).
      Pai efectul advers e ca s-ar putea sa derapezi mult mai usor sau sa te rastorni.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

da, de aia derapeaza toti in competitii ca umbla cu gume inguste pe zapada. de nebuni le pun asa ca la bicicleta, nu?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da titlul sugestiv la topic !!!
          si , aia pun cauciucurile inguste , pentru ca sa "taie" zapana pentru ca exercita o presiune mai mare pe sol(P=F/S) , daca ai avea o anvelopa lata , aia ar trece pe deasupra zapezii si ai aluneca , pt ca nu exercita o presiune asa mare ca cea ingusta, pe de alta parte mai buna este cea lata pe gheata, pentru ca e suprafata mai mare si se opreste mai repede, asa ca e bine sa gasesti un raport optim pentru masina ta , stilul de condus, si conditiile de trafic sper ca v-am fost de ajutor

Comment

dar de ce cineva si-ar pune jante pe 14 pe logan?

dar de atata timp tu nu stii ca nu e voie sa scrii mirc ?
            Last edited by Cristi_Xp; 10 November 2011, 11:58.
            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Cand se gasesc si de 13, nu?

Probabil le-a capatat de undeva aproape gratis. Anvelopele idem.

Comment

eu am de 195-65-15 si in talon am de 185-65-15 si nu am avut nici o problema pana acuma si am iesit timp de trei ani numai afara si nici la vama nu am avut probleme.

Comment

De ce ai mai deschis thread daca tu tot pe alea le pui? Pe zi ce trece ma minunez cand vad ce le poate mintea unora... Nu vreau sa te jignesc Doamne fereste... ma aptin

Comment

Originally posted by radu cornel View Post
                    hai mai bine sa citim in talon si in c.i. fata 165/80 R 14 85 T sau 185/65 R15 88T idem spate....[snip]...
                    la tine poate scrie asa. La motorizarea lui in schimb s-ar putea sa scrie ca la mine, numai o singura dimensiune: 185/65R15 88T

Comment

ce se face pentru a pune anvelope si jante mai mari decat cele din talon 16 17 inch de exemplu...se poate omologa sau....??? eu mai mici nu as pune nici daca ar fi legal...
                      MY CLA

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google