...pun pe Logan anvelope de 165/75 R14 ?
Pot Sa ...
Collapse
X
-
Salut.
Daca scrie in talon,poti pune.
de exemplu la mine scrie in talon asa:
185/70/14 si cele normale 185/65/15
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
-
Originally posted by 93mrs View PostPune fara frica,nu o sa intample nimic!
Deci , daca dimensiunea respectiva apare in cartea de identitate , atunci da poti incalta masina cu anvelopele respective , altfel risti sa ramai fara certificat de inmatriculare.
Originally posted by einstein1984 View PostEu zic sa nu te omori cu mana ta.
Daca ai discuri de 260 mm, nici nu stiu daca incap rotile de 14, iar anvelopa aia atat de ingusta si inalta e crima la stabilitate. Nu cumva e roata de rezerva ingusta, pentru utilizare limitata?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Gamezcdr - intelege o chestie.... Talonul este ceva portabil care poseda cateva chestii din cartea masinii (aia e biblia masinii!!). Politia are legea de partea ei sa-ti ia talonul si sa mergi sa le arati cum ai tu pe cartea masinii omologata acea dimensiune.
Ceea ce nu intelegi tu este ca aceasta lupta este dusa de foarte multe persoane de pe acest forum, de foarte mult timp.
Ai pus o intrebare si ti s-a raspuns NU. Dar nimeni nu te poate obliga sa iti iei sau nu o anvelopa/janta... asa ca faci ce vrei.
Comment
-
Originally posted by Gamezcdr View PostSi tu prezinti la control cartea de identitate a vehicului ? Eu nu.
Oare de ce toti va credeti asa destepti iar pe politisti, prostii satului? Nu cumva si ei au Logan in dotare si stiu care-s standardele la anvelope?
Aia nici nu trebuie sa o ai la tine.
Comment
-
Ai auzit de omologare individuala la RAR? Aia se trece in carte amasinii, in plus. Daca nu ai, te-ai ars, bye bye talon. Nu-i musai sa ma crezi, probeaza pe pielea ta.
Plus ca, existea thread de anvelope, nu avea rost sa mai deschizi unul, unde si asa nu te intereseaza daca se poate, ci doar sa te lauzi ca o faci oricum.
Comment
Comment