Pot Sa ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pot Sa ...

...pun pe Logan anvelope de 165/75 R14 ?

Salut.
    Daca scrie in talon,poti pune.
    de exemplu la mine scrie in talon asa:
    185/70/14 si cele normale 185/65/15
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

E talon nou si nu scrie absolut nimic .

Comment

Pune fara frica,nu o sa intample nimic!

Comment

Eu zic sa nu te omori cu mana ta.
          Daca ai discuri de 260 mm, nici nu stiu daca incap rotile de 14, iar anvelopa aia atat de ingusta si inalta e crima la stabilitate. Nu cumva e roata de rezerva ingusta, pentru utilizare limitata?
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by 93mrs View Post
            Pune fara frica,nu o sa intample nimic!
            nu mai bateti campii .Poti pune ce anvelopa scrie in cartea de identitate , nu dupa ureche .Colegul tau care iti urmeaza sfatul va ramane fara certificat de inmatriculare la un control RAR , pentru simplul fapt ca poate ia de buna sugestia ta .
            Deci , daca dimensiunea respectiva apare in cartea de identitate , atunci da poti incalta masina cu anvelopele respective , altfel risti sa ramai fara certificat de inmatriculare.

Originally posted by einstein1984 View Post
            Eu zic sa nu te omori cu mana ta.
            Daca ai discuri de 260 mm, nici nu stiu daca incap rotile de 14, iar anvelopa aia atat de ingusta si inalta e crima la stabilitate. Nu cumva e roata de rezerva ingusta, pentru utilizare limitata?
            pe zapada in principiu se recomanda roti inguste ,doar ca dimensiunea aia e in afara legii deci n-are rost discutia .
            Last edited by Cristi_Xp; 9 November 2011, 14:56. Reason: Automerged Doublepost
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Bun dar in talon nu scrie absolut nimic despre dimensiuni.

Comment

Pe langa talon ai si carte de identitate a autovehicului. Ai habar ce scrie in hartia aia? Sau mergi pe premisa ca aia care scriu hartiile alea sunt niste prosti si nu are rost sa iti bati capul cu ei?
                sigpic

Comment

Si tu prezinti la control cartea de identitate a vehicului ? Eu nu.

Comment

Gamezcdr - intelege o chestie.... Talonul este ceva portabil care poseda cateva chestii din cartea masinii (aia e biblia masinii!!). Politia are legea de partea ei sa-ti ia talonul si sa mergi sa le arati cum ai tu pe cartea masinii omologata acea dimensiune.

Ceea ce nu intelegi tu este ca aceasta lupta este dusa de foarte multe persoane de pe acest forum, de foarte mult timp.

Ai pus o intrebare si ti s-a raspuns NU. Dar nimeni nu te poate obliga sa iti iei sau nu o anvelopa/janta... asa ca faci ce vrei.
                    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Pe mine ma interesau efectele adverse ale acestei miscari nu cele legale pentru ca legal in tara asta doar mai poti respira gratis (inca).
                      Last edited by Gamezcdr; 9 November 2011, 16:00.

Comment

Aia nici nu trebuie sa o ai la tine.
                        sigpic
                        !

Comment

Originally posted by Gamezcdr View Post
                          Si tu prezinti la control cartea de identitate a vehicului ? Eu nu.
                          Cartea se poate consulta prin statie, existand o copie electronica in baza de date a politiei.
                          Oare de ce toti va credeti asa destepti iar pe politisti, prostii satului? Nu cumva si ei au Logan in dotare si stiu care-s standardele la anvelope?

Aia nici nu trebuie sa o ai la tine.
                          So, what?

Comment

Punem pariu ca nu stiu ? Eu cred ca ii supraestimezi.
                            Legal daca nu ai trecuta dimensiunea anvelopei nu te pot amenda in instanta castigi 100%.

Comment

Ai auzit de omologare individuala la RAR? Aia se trece in carte amasinii, in plus. Daca nu ai, te-ai ars, bye bye talon. Nu-i musai sa ma crezi, probeaza pe pielea ta.

Plus ca, existea thread de anvelope, nu avea rost sa mai deschizi unul, unde si asa nu te intereseaza daca se poate, ci doar sa te lauzi ca o faci oricum.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google