Azi dimineata cand am plecat la munca am observat o problema la display-ul dupa ceasul de bord,problema fiind cea care se vede in poze,de ce se vede asa?
Probleme Display Ceas De Bord!
Collapse
X
-
Salut.
Trebuie desfacut si pus ceva sa apese mai bine placa electronica pe display.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
-
La naiba iar tre' sa dau ceasu jos,maine o sa-l dau jos sa mai strang suruburile,poate nu le-am strans bine dupa ce am schimbat serigrafia. Sper sa fie asta problema ca de 3 luni ma chinui sa imi strang bani de arcuri sport si nu pot ca trebuie sa se bubuie ceva in fiecare saptamana
Comment
-
Salut.
Asta a "bubuit" pentru ca ai umblat tu acolo si nu ai refacut totul cum trebuie.
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostA dat frigul si s-au mai contractat plasticele pe acolo. Strange mai bine suruburile si gata.
si eu am patit-o iarna trecuta cam la 1-2 saptamani
dupa ce am schimbat ledurile
am desfacut bordul din nou
am asezat mai bine displeiul
am strans buine suruburile de data asta
si nu mai am deloc probleme
Comment
-
din fericire eu nu am patit.o, dar sigur e de acolo, a venit frigul iar "buretele" ala de transfer s.a contractat putin si nu mai face contact perfect, deci mai strange putin suruburile, insa atentie sa nu le strangi prea tare sa crapi vreun plastic pe acolo!!!sigpic
Comment
-
Am rezolvat problema ,nu am dat bordul jos,m-am enervat si i-am aplicat fara pic de mila vreo 3 "castane" in 'geam" si spre surprinderea mea s-a asezat, dar cel mai bine este sa desfaceti si sa mai strangeti suruburile,dar daca iti este lene aplica-i o corectie ).
Comment
-
Salut.
Cred ca in curand vei da jos ceasul,asa am patit si eu.......anul trecut[tot iarna]
Sper sa ma insel.
Numai bine.
Comment
-
asa este
o sa fii nevoit sa dai ceasurile jos
problema va persista
am facut si eu ca tine prima oara
si a doua zi dimineata facea la fel
dupa ce se incalzea in masina revenea la normal
Comment