Turbina Pe Motor 1.4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turbina Pe Motor 1.4 Mpi

As vrea sa stiu dac cineva dintre voi si-a pus o turbina pe motorul de 1.4 mpi nu de alta dar e nasol cand vezi ca ai un tir in fata si stai in curu lui 10 20 km ca nu te scoate din depasire iar soferul tirului este un nesimtit si nu te lasa sal depasesti...cine sia marit puterea motorului si cu cat....cam cu cat se poate mari puterea acestui motor.....loganul l-am primit si nu as vrea sal vand deci nu are rost sa spuneti asta....

Te costa foarte mult sa pui turbina pe 1.4 mpi de la logan...mai degraba schimbai chiulasa cu una cu 4 supape/cilindru si o sa obtii cam 100CP din motor apoi.

Comment

Am avut si eu in cap chiestia asta cu turbina,vorbind mecanic merge dar nu merita investitia...

Comment

Supercar poti dezvolta ideea te rog? Detalii,ce trebuie facut si consecintele.ms

Comment

Consecinte ... cutia ... si viata motorului un pic acolo ...
          sigpicMy ride

Comment

De ce nu ar merita investitia? Eu tare cred ca ar merita!
            Deci ca sa treci golansky de pe 1.4mpi 8v pe 1.4mpi 16v(ca si renault clio symbol) trebuie sa schimbi chiulasa cu arborii cotiti) eu am fost la reprezentanta si te costa cam 3500 euro cu tot cu manopera!!! Stiu e scump dar mai bine cumperi un motor de renault clio symbol 1.4 16 v si nu mai trebuie sa te chinui cu resoftari si cum schimbat cablaraie si mama dracu ce abureli mi-a mai zis mecanicul inginer pacolo! Cat despre turbina se poate pune o turbina foarte slabuta ceva de genu ce e si pe 1.5dci si cu turbina 1.4 mpi ar fi net superior la oricare 1.5 dci ;)) gandeste 75 de cai numai din motorul clasic + inca 25 de cai din alea 16v(chiulasa, arbori cotiti schimbati s.a.m.d) + turbo 10 cai ajungi undeva la 110 cai. Am inteles ca motorul de clio 1.4 16v cu chip tuning se duce la 130 de cai... ceva mai mult de 1.6 16v de pe prestige-nu ma intrebati are e explicatia ca nu stiu :-?? Cu tot cu chip tuning dupa modificarile alea serioase la motoru de 1.4 ajungi lejereanu la 140 de cai! Exact cat promit si producatorii italieni de la Fiat pe un Grande Punto 1.4 T-Jet

Originally posted by DeLuXe View Post
            Consecinte ... cutia ... si viata motorului un pic acolo ...
            Logic si cutia ar trebui schimbata atuncea :-?? Nu inteleg la ce mai pui problema cutiei daca tu ai de gand sa faci asa modificari drastice pe logan...
            Last edited by crististreulea; 22 April 2008, 22:33.

Comment

Mai dar ce usor vorbiti voi asa...pac pac pac schimb turbina, pac pac pac schimb motoru..pac pac 100 110 130 cai...pac pac pac.
              mai baieti mai...parca aveti 5 ani
              voi credeti ca turbina se pune asa de usor?
              pai numai ea costa min 500e sh iar pe langa asta trebuie fittinguri, trebuie un intercooler, trebuie soft nou, motorul decompresat, locuri unde sa bagati toate cele.
              Last edited by crististreulea; 22 April 2008, 22:36.

Comment

De ce nu citesti atent ceea ce am scris? Eu ce naiba zic ca numai chiualasa aia cu arbori cotiti si alte subansamble costa 3500 euro... da schimb motoru pac pac pac... Acuma scuze ca tra sa-ti spun dar lumea asta nu e batuta in cuie si nimeni ABSOLUT NIMENI nu te opreste sa-ti implinesti visele daca tu le poti face din pct de vedere material
                Last edited by crististreulea; 22 April 2008, 22:40.

Comment

Ma abtin RSX dar aici se vorbeste de turbina pe 1.4 pentru certuri aveti pm si ym ... dar sa te abtii in a ne confunda pe unii dintre noi

CAND TE CERTI CU CINEVA FA REFERIRE ;) NU NE FACI PROSTI PE TOTI
                  Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2008, 07:42.
                  sigpicMy ride

Comment

Pana la uram decat sa te chinui cu modificarile , vinzi 1.4 si iti iei un prestige 16v si gata )
                    sigpic

Comment

Voi tot nu intelegeti... atuncea mai bine iti cumperi direct un Lamborghini LP 640 Roadster si gata povestea --- masina aia chiar nu mai are nevoie de tuning... omu poate vrea un unicat poate vrea sa faca de rusine vreun BMW sau eu mai stiu ce alta masina pe la semafor... in fine vrea s-o faca pentru sufletul lui... ce conteaza ca trebuie atatea modificari? Daca ai bani in ziua de azi totul se face

Comment

Pai normal ca se rezolva cu bani dar pentru noi ...simpli soferasi nu e asa de usor
                        sigpic

Comment

Poi cine a zis ca tu ca sofer faci toate modificarile astea... deaia exista ingineri si firme de tuning auto... NU E NEAPARAT SA FACI ACESTE MODIFICARI IN ROMANIA!!! EXISTA GERMANIA-FRANTA-SPANIA-ITALIA-ANGLIA- CHIAR SI SUA DACA TE TINE BUZUNARU SA O DUCI DINCOLO!!!

Comment

U cred ca numai cunosti banii....3500 e
                            frate pai 6400 a facut masina cum sa dai atatia bani pe o turbina si oricum aia de la dacia sunt niste dobitoci ....stiu pe cineva caruia i sa ars un bec si a zis ca nu se poate face nimic ....trebuie schimbat cu totu ...deci nu are rost sa mai vb de dacia cas afoni

Nu are rost sa va certati...au am intrebat dac a facut asa ceva cineva...nu are cum sa fie imposibil si nu are cum sa coste 3000 E .....undeva pe la 1000 1500 da dar mai mult nu are cum.....nu vreau sami fac avion.....si apropo la sumele vehiculate de voi pe aici imi pun de clio rs ....eu am intrebat dac si-a facut asa ceva cineva si cat la ajuns ...dar la o firma de tunning nu la dacia
                            Last edited by crististreulea; 23 April 2008, 07:11.

Comment

De ce nu luati legatura cu ELIA ?Pun aia turbina/compressor ce drac o fi aia ,cu tot cu modificarile necesare in motor ,alt soft,si totul facut profi.Se ajunge undeva peste 3500 euro.Dar din motorul de 1.6 aveai aproape 140 cp.
                              Daca vrei neaparat turbina,cred ca pana in 1000 de euro se rezolva,dar tre sa mergi cu presiune mica,0.3-0.5 bar.Cand ai 1000 de euro,vii la tm,si am prieteni care te pot ajuta,dar meri la riscul tau cat de tine motorul .
                              Evitati genul discutiilor mai bine iau alta masina,mai bine pun alt motor...etc.Normal,cu 3000-4000 euro iei un clio rs lovit,si ai motoru si cutia de pe el si inca 170 cp.Omul a intrebat turbina,asa ca fiti on topic.
                              Oricum putini sunt aceia care vor sa si puna,altii doar intreaba.
                              Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2008, 10:28.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google