Turbina Pe Motor 1.4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu cam ce putere se poate obtine cu presiune de doar 0.3-0.5 insa cred ca se va simti destul. Si 1000 E cu toate modificarile nu cred ca e asa mult. Ai zis ca daca pui mergi pe riscul tau cu motorul cei de la elia dau garantie cat daca sti. Merci

Comment

Interesant, eu mai spuneam la misto ca-mi pun ansamblu cu 16V pe motorul de 1.4. Chiar e posibil? Nu prea cred...
      La banii astia mai bine caut un motor de Renault 1.6 16V la 2-3000 Euro in stare perfecta!

Comment

Mai sus se scria cristixp sa nu incepem cu replici de genul la atatia bani imi iau alta masina sau alt motor.

Comment

Pacat ca unii posteaza fara sa citeasca ce s-a scris mai sus
          Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2008, 10:27.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, foarte pacat, ce lipsa de respect din partea unora. Tot timpul uit ca trebuie sa discutam STRICT la subiect, suntem toti super profi in domeniul tehnicii si n-avem voie sa expunem si alte p.d.v. (legate oricum de subiect - marirea puterii).

Comment

Apropo de resoftat si chestii din astea, luni cand am fost la AE pt bataile alea de ma tot freaca la cap, un pustan de acolo imi zicea ca el colaboreaza cu cineva din Ag si imi face resoftare la ECU si scoate vreo 15(adica cincishpe) cai din motorul de 1.4 si ii zic ca ar trebui sa se angajeze la o gogoserie ca "gogosar", ca nu stie ce vb. Cand a scoate el din resoftat 15 cai din 1.4 caprioara aia pe care a lovit-o Xp "a fost" rudolph
              No, apoi blana
              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

1000 de euro nu mi se pare o suma imensa...cat despre motor cine o pune trebuie sa dea o garantie ceva ...si oricum fiarele nu sunt facute sa tina o vesnicie .....deci nu prea conteaza asta ...chiar sunt interesat cat ajunge o turbina si cam cat o sa castig cu ea...pt caci ci chiptunnig nu rezolv mare branza la motorizarea asta....oricum o sa mai caut si pe alte forumuri poate au facuti si altii...am vazut undeva dar numai tin minte exact unde ca si-a pus pe tico...deci nu cred ca pe logan nu ar merge si nu stiu cum de nu si-a pus nimeni pana acuma

Comment

10 PSI e un bar?? Intreb pt. ca am vazut un clip BMW cu turbina reglata la 11 PSI vs Supra cu turbina reglata la 25 PSI...

Comment

Am 2000 de euro acuma ma gandesc in ce sa-i bag motor,interior sau exterior oricum mai este pana dupa pasti acuma ma interesez sa vad cine a facut si cum se comporta masina dupa ce a pus turbina

Comment

La elia din 1.6 8v 90 de cai se obtine 1.6 8 v 132 cai si cuplu 250 nm si te costa 4500 de euro (am vb eu la elia),4000 ca eram din romania,factura ,garantie etc schimbat tot ce trebe profi facut
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Pai daca meri in 2 bar cu ea...castigi mai vreo 75 cp ,si merge motoru 1 minut )
                        Ca sa pui turbina,nu iti trebe doar turbina,iti trebe si alte pistoane,decomprimat motorul,intercooler,cred ca si alt soft,desi seba zicea ca se poate mari debitul din pompa de injectie,deci ai 1000 de euro,se poate se rezolva,dar cat te tine motoru e treaba ta,s-ar putea sa nu te tina prea mult totusi...deci deocamdata astea sunt filme )
                        Pt profi ,meri la Elia,si ai garantie,alte pistoane si tot ce iti trebe...

Originally posted by Octavian___28 View Post
                        Da, foarte pacat, ce lipsa de respect din partea unora. Tot timpul uit ca trebuie sa discutam STRICT la subiect, suntem toti super profi in domeniul tehnicii si n-avem voie sa expunem si alte p.d.v. (legate oricum de subiect - marirea puterii).
                        pai alte puncte de vedere ar putea fi :
                        de banii astia mai bine iti luai masina cu ABS
                        de banii astia mai bine luai motor de 1.6
                        de banii astia mai bine luai motor de 1.6 16v
                        de banii astia mai bine luai un bmw 316 cu nre de Congo
                        de banii astia mai bine luai Aveo
                        de banii astia mai bine luai motoru de CLio RS
                        de banii astia mai bine luai motoru de 1.8 16v de 140 cp
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu merita banii astia ...cum am mai zis mai bine treci pe clior rs....se gasesc rasturnate la 3000 3500 de eur....na te mai costa ceva manopera dar schimbi si cutia de viteze ,frane....si astea costa bani....deci cu ella nu vad o rezolvare

Comment

A nu, sa nu intram la detalii offtopic, afirmatia era legata de marirea puterii, clar fara legatura la alte masini, abs si alte cele. Ok, intels, closed pt mine.

Deci cum ramane cu PSI?

Comment

Elia pana la urma ce suma cere pentru turbina 1.4 mpi? Puterea rezultata in final care e?Cp si cuplu..ms

Comment

In pretul de 4500 intra doar turbina?Sau si frane, amortizoare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google