Turbina Pe Motor 1.4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mda... asa ati zis si cu discurile pe spate :nu se poate!!! Nu se poate!! Si iata ca s'a putut... dar na... e mai usor sa zici ca nu se poate decat sa incerci! Si oricum nu va trebuie ... ca loganul are doar 75 de cai si ati citit voi ca daca e sub 100 nu trebuie... si ca daca mergea puneau astia din fabrica!
    voi RSX si DeLuXE scutiti'ma cu sagetile astea aruncate unora ..." astept sa strangi batrane " si mai stiu eu ce... eu zic sa stangeti voi batrane si sa va puneti butuci si pe fata.. ca are doar 75 de cai ;) si sa inlocuiti motorul actual cu unu de scuter(donez eu unul) ca doar consuma putin !! Vai de mentalitatea asta romaneasca... nu va mai mirati ca strainii au tehnologie si noi nu ... ca nu e vina producatorului... el produce ce se vinde in cazul nostru ceva cu consum de 0.2-0.3 L% ar fi ideal.... si cu 200cp daca se poate!!

PS : DACA TE UITI BINE SCRIE : ARUNCATE ASUPRA UNORA!!!! ASA CA NU STIU CARE DINTRE NOI BATE!! probabil ti'e somn... te'a tras curentu cand ai mers cu 250 km/h cu motorul tau aspirat si acum te'a luat somnul!!!
    Last edited by silviu_cos; 25 April 2008, 00:36.

Comment

Ce inseamna poa?

si draga costin silviu sau ma rog ... faza cu batrane era catre taz ... nu catre tine ... asa ca pardon ... cam bati campii
      Last edited by DeLuXe; 25 April 2008, 00:32.
      sigpicMy ride

Comment

Si mie mi se pare complicat de pus turbo pe logan insa nu imposibil dar destul de costisitor. Asa ca ar trebui sa terminam cu limbajul asta care nu e adecvat pentru noi si sa ii lasam pe cei care vor sa se documenteze si sa posteze ce noutati mai gasesc. Acum as ramanem on topic.

Comment

Asa este alex ... te sustin ... io ma las ... va las pe voi sa va taiati aici ... oricum maine se sterge asa ca spor la scris )
          sigpicMy ride

Comment

Mda... desigur se va sterge... si eu am avut un astfel de thread dar l-au sters pe motiv ca era un thread idiot... cine stie o fi... pana la urma cand o sa fiu pe banii mei si n-o sa mai depind de mama si de tata am sa imi fac modificarile dorite la Loganu meu care numai eu le stiu si nu spun la nimeni ;)) Sanatate si noroc bun

Comment

Cred ca e primul post in care sunt de acord cu tine si nu am ce sa iti reprosez ... nu e unthread idiot .. doar posturi idioate si certuri inutile si acuzatii iarasi inutile (aviz silviu_cos) se vor sterge din posturi/edita
              sigpicMy ride

Comment

Eu ii dau dreptate intr-o oarecare masura la RSX,de ce ? Pentru ca probabil nici unul din cei interesati aici nu vor duce la capat ideea asta,pentru ca,e scump,nu duce motorul,sincer motoarele astea nu au fost facute pentru asa ceva,prajesti pistoanele in cateva minute.La nici unu dintre voi nu va convine sa dati 4000 euro la Elia pentru ceva profii,deci se va merge pe ceva improvizat,oricum mai mult de 1 an eu nu cred ca rezista motorul,daca se face tuning mioritic.
                Pentru 1000 de euro vi-am propus sa veniti la timisoara,vorbiti cu omul,si va rezolva,astea sunt adaptari,nimic profesionist.Vad ca nimeni nu a zis nimic...
                Si totusi...macar de era un 1.6
                Last edited by Cristi_Xp; 25 April 2008, 01:52.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nici 1.6 nu rezista cristi ...
                  sigpicMy ride

Comment

Stiu ca nu rezista,da macar se obtin ceva performante mai bune .
                    Nu se poate pune turbina pe un motor stock,fara alte modificari....!!!
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Se poate inchide ca sa nu ne mai certam
                      sigpicMy ride

Comment

@RSX de pus o sa pun....o sa vin personal la tine sa o vezi ....si e treaba mea ce fac cu banii mei ....eu am intrebat ceva dac nu stii te rog frumos sa taci din gura....

@deluxe zimi si mie ce e asta aici...de mine te-ai luat imediat pt orice nimic ....astia fac misto si sunt offtopic nu mai zici nimic????/

Originally posted by RSX View Post
                        1. nu o sa-mi dea 3 masini nici un logan cu turbina pt simplul fapt ca eu in viata mea nu am facut o liniuta, nici cu un logan, nici cu o dacie nici cu bemveuri.

2. NU imi doresc turbina pe 1.4 mpi, am vrut o masina ieftin de intretinut, cu un consum bunicel. o turbina l-ar schimba total pe aceste 2 aspecte care ma intereseaza in momentul asta.

3. ti se pare ca sunt gica contra pentru ca nu pun botu si nu ma ud ca alti copii cand vad titlu de topic "turbina pe 1.4 mpi" gandindu-se...whoaaaaaaa uite ca si altii au in cap asta, clar imi pun si io...pai...scuza-ma dar nu numai ca nu vreau sa particip la o discutie de genu dar nici macar nu are ce cauta o discutie de genu pe un forum cat de cat normal.
                        daca odata cu un topic de genu initiatorul va veni cu date, compresie, posibile tipuri de turbina si ma rog macar cateva date care sa trezeasca un interes dpdv tehnic si o discutie logica atunci e ok, dar asa faci titlu arunci bomba si astepti alti fraieri care viseaza la fel ca tine...

4. memphis taz...uite eu te asigur ca in momentul in care vei avea cateva batrane de bagat in nenorocirea asta de motor o sa o vinzi si o sa-ti cumperi o masina cu inclinatii catre performanta.
                        de asemenea astept sa-mi demonstrezi ca ma insel
                        iti zic eu ca te inseli...eu imi pot lua alta masina dar nu vreau.....u chiar nu ai citit tot treadul....chiar te rog sa nu te mai bagi aiurea in seama .....fiecare face ce vrea cu banii lui .....dac nu stii ce inseamna tunningul taci din gura .....japonezii isi iau masini cu 1000 de euro si mai baga 10000 in ele deci e treaba mea ce fac eu...si dac nu stii nimic te rog frumos sa taci

Deci nu stiu ce nu ati din ce am zis eu

1.Vreau sami pun turbina si IMI VOI PUNE
                        2 V-am rugat dac se poate sa ma ajutati cu ceva sfaturi (nam primit nimic decat aiureli cu o singura exceptie)
                        3 dac nu stiti va rog sa taceti.....eu chiar vreau sa-mi pun si o voi face nu e chestia ca nu se merita investitia ca mai bine o vand si imi iau altceva...da imi iau ceva ce au toti eu vreau ceva ce sa am decat eu.....era o melodie a lu mafia odata...ai un pasat stiu 2003 stiu dar mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta parca ati ..... aceeasi ..... nu te supara.......si cam are dreptate ....intrebatil pe cel ce a facut smg cati bani a bagat in dacie sau cel ce a facut ursul acela albastru nu mai stiu ce nr are cel cu motor de m5 pe el.....aici nu e faza de bani ci e faza de ce vreau eu sa fac si ce vreau sa am.....ca stiam si eu sa o vand ....iau 5000 pe ea mai eu 2000 imi mai dau parintii vreo 2000 si miam luat un seria 3 cu motor de 2 L .....da e plin de ele ....si ai mai mare satisfactie cand faci cu un logan un bmw si multe altele .....eu in momentu de fata asa gandesc si asa o sa fac....va rog frumos DACA NU STITI NIMIC TACETI
                        Last edited by crististreulea; 25 April 2008, 07:21.

Comment

N-am sa spun ca este un thread idiot, poate unii asa il vad, doar ca aici vad doar cearta!

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google