La MCV da ai dreptate. La berlina nu. Scuze.
Versiunea Ideala Pentru Taxi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@KeanuRev: Eu as fi zis sa fie mai bine pe GPL, ca se strica mai greu decat cele pe motorina. O sa vezi in timp cate probleme o sa apara, daca pui motorina de la camionagii, ca banuiesc ca asta vrei sa faci.
Comment
-
Pe GPL exista doar motor de 1,6 MPI la MCV.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAs zice sa iei un Laureate GPL cu ABS si culoarea galbena, care costa 11.500 euro.
Comment
-
Tot pretul ala e si pentru alb.
PS: Boc si ideile lui cu taxiurile albe...
Comment
-
Putin off topic. La Braila la dealerul local este un parc de berline echipate taxi (inclusiv vopsite cu tabla de sah si statii si ce le mai trebuie) care sunt vandute ca SH si au o km la bord. Vre-o 5-6 bucati. Ce naiba poate fi? Nu cred ca este vorba de kilometraj masluit mai degrab de un lot de taxiuri refuzate de vre-o firma din domeniu. Pacat ca nu am luat preturile.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostPutin off topic. La Braila la dealerul local este un parc de berline echipate taxi (inclusiv vopsite cu tabla de sah si statii si ce le mai trebuie) care sunt vandute ca SH si au o km la bord. Vre-o 5-6 bucati. Ce naiba poate fi? Nu cred ca este vorba de kilometraj masluit mai degrab de un lot de taxiuri refuzate de vre-o firma din domeniu. Pacat ca nu am luat preturile.
Comment
Comment