Versiunea Ideala Pentru Taxi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Versiunea Ideala Pentru Taxi

De curand mam hotarat sa imi iau un MCV cu care vreau sa fac taxi.. intrebare care versiune imi recomandati pentru taxi? Avand in vedere si km care vor fi facuti cu masina.

din cate am vazut pe site.. astea sunt singurele variante disponibile.. pentru MCV:| poate ma ajuta andrei daca mai sunt si alte versiuni. Mersi Astept Pareri si Propuneri, pentru ca nu vreau sa ma grabesc.. si iau ceva si dupa aceea sa imi para rau.
    54
    Ambiance
    12.96%
    7
    Preferance
    12.96%
    7
    Laureat
    74.07%
    40
    Last edited by KeanuRev; 22 April 2008, 21:13.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Vezi ce cerinte sunt pentru masinile care fac taxi...abs,aer conditionat,air-bag-uri...parca asa stiam ca trebuie sa aiba niste dotari obligatorii...
    sigpic

Comment

Kenule mai bine cumperi o berlina ABS Plus (aer conditionat, 4 AIR BAG-uri) 1.5dCi 70cp
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Bne ar fi sa si posteze lumea care voteaza.
        Eu spun clar, pt. taxi un Laureat (pt. AC), vei avea MULT de castigat vara
        .

Comment

Mersi.. dar pe Preferance nu se poate pune optional AC? Poate ne ajuta andrei ulterior cu cateva raspunsuri, am vazut ca ABS si Proiectoare se poate pune.

Ma gandeam si la faza cu berlina.. dar am zis ca daca am 1.. :| nu are rost sa mai cumpar una tot berlina cumpar un MCV poate o sa il folosesc la ceva utilitor.
          Last edited by KeanuRev; 22 April 2008, 21:48.
          Enter the Matrix

Comment

Da kenule poti sa pui AC. pe preferance
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Poti sa pui AC pe preferance dar te costa foarte mult,mai ai si geamurile electrice spate, CB....eu zic ca versiunea Laureat e mai buna pt taxi, mai ales vara, cum stai toata ziua in masina te sufoci fara AC, mai e si confortul clientilor... Faci cum vrei ca banii is a tai...
              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Ma refeream.. sa puna din fabrica nu sa pun eu ulterior.. ca stiu ca ma costa..
                Enter the Matrix

Comment

Un laureat ar fi cel mai indicat...ai niste dotari obligatorii pt a face taximetrie

Comment

Kenule cumpara una fara AC, dora vii la mine la garaj si punem geamurii fumurii
                    LE: 4 BERII URSUS pretz
                    2004 Dacia Logan 1.4MPi
                    2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

De ce neaparat MCV? Crezi ca berlina nu face aceeasi treaba?

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
                        De ce neaparat MCV? Crezi ca berlina nu face aceeasi treaba?
                        Ba da dar.. am 1 berlina si mi-as lua MCV ca poate ii mai folositoare in viitor.. fiind singura masian care sa aiba portbagaj asa de mare.
                        Cred ca o sa imi iau preferance si adaug cateva dotari AC ABS ESP PLM STF LOL
                        cateva prototipuri in materie de siguranta la volanD + proiectoare
                        Enter the Matrix

Comment

Deci:
                          1. Pe Preferance nu se pot pune AC si ABS decat aftermarket caz in care este mult prea scump. Merg puse doar pe varianta evoluata respectiv ABS plus.
                          2. Laureatul la fel nu are ABS. Doar varianta evoluata respectiv Laureate plus pe care nu-l recomand pentru MCV datorita motorului.(nici nu stiu daca exista Laureate plus pe MCV)
                          3. Din cele 3 optiuni Laureate-ul este mai indicat pentru AC-ul din dotare si care vara poate atrage clienti mai multi.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

As zice sa iei un Laureate GPL cu ABS si culoarea galbena, care costa 11.500 euro.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Hmm.. configuratorul de pe site te contrazice @Rocri acolo avea sa pun ABS + doar ca nu era optional AC.. :|

@andrei - doar diesel :P imi este mult mai accesibila motorina decat gazul si benzina
                              Last edited by KeanuRev; 23 April 2008, 13:04.
                              Enter the Matrix

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google