salut baieti , cum as putea sa strang frana de mana ? am fost la service si am intrebat baietii si mi-au spus sa dau la oparte consola centrala si am o piulita acolo si sa trang de ea ... am facut asta dar tot nu tine o pun in panta , rampa trag frana la maxim si masina o ea la vale !!! ajutati-ma va rog
Cum Strang Frana De Mana ?
Collapse
X
-
Daca le ai cat de cat cu mecanica arunca un ochi aici >>http://www.youtube.com/watch?v=iwR7t...layer_embedded
Ai mare grija cu frana !!!sigpic
Comment
-
Daca le-ai schimbat de curand , persoana la care le-ai schimbat ti-a dereglat reglaju franei de serviciu de la tamburi , tot de acolo trebuie sa le reglezi si inapoi.
PS: Cand le reglezi de la tamburi vezi sa nu ai reglaju de la maneta strans la maxim s-au maneta sus .sigpic
Comment
-
La tamburii spate nu e nimic de reglat in ceea ce priveste atat frana de serviciu cat si frana de mana.Pentru aceasta din urma singurul reglaj il faci de la levierul din masina(s-a discutat mai sus).Sistemul de franare din spate beneficiaza de un sistem de autoreglaj cu un sector zimtat,care tine in contact ferodoul, pe masura ce se uzeaza, cu suprafata interioara a tamburului.
In acest caz daca ferodourile sunt recent inlocuite, probabil nu a fixat cablul de la frana de mana in locasul lui,fie nu a montat corect dispozitivui de autoreglaj sau pur si simplu o greseala de montaj pe care o va descoperi cand va demonta tamburii.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Unde este zona cercuita cu rosu de acolo se face reglajul. Tragi putin spre tine acea tablita de siguranta si cu o surubelnita dreapta invarti de rotita dintata.Attached Files
Comment
-
Ei,am crezut ca vii cu ceva nou.Ia citeste cu atentie postul meu de mai sus cu nr.7;am spus ca este un dispozitiv care se se regleaza automat pe masura ce se uzeaza ferodoul.
Se poate intampla, dintr-un motiv sau altul, ca acel dispozitiv sa nu lucreze, dar el este conceput sa nu umblam toata ziua sa reglam sabotii spate.De altfel n-am vazut nicaieri asemanea recomandari.,asa ca...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca nu stiam exact tot ce se intampla in tamburi nu postam aiurea.Si uite asa vor intelege unii mai putin avizati ca trebuie sa reglam periodic ferodourile spate.
In fine...sa vedem ce problema o gasi colegul vyermeee.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Comment