Gainatul de la pasari si vopseaua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gainatul de la pasari si vopseaua

Salutare la toata lumea
    am sa va expun o problema reala

IPOTEZA:
    parcare de bloc
    cam toti locatarii din blocurile inconjuratoare isi pastreaza locurile
    nu se plateste nimic la primarie
    cei mai vechi din bloc parcheaza cu spatele (fata) la gardul verde
    cei mai nou veniti pe trotuar si cum apuca
    dupa unele certuri, cei noi veniti in bloc respecta locurile celor mai vechi
    sunt unul din cei mai vechi, adica de la darea in folosinta a blocului
    seara nu mai exista nici un loc de parcare pe nicaieri

deasupra masiinii mele, in diagonala, cablu curent intre doi stilpi
    in spatele masinii mele un salcim la vreo 15-20 metri inaltime
    pe cablu curent pasari
    gainat pe capota masinii mele, cite 2-3 placinte in fiecare zi pe care noaptea(in ultima vreme) le sterg cu apa calda adusa din casa, las la inmuiat si apoi sterg
    vopsea sarita de pe capota
    toamna, cind cad frunzele din salcim, se depune pe masina un fel de zeama viscoasa, habar n-am ce este,care matuieste vopseaua si abia dupa citeva spalari cu spuma se duce chestia aia viscoasa

CONCLUZIE:
    mut masina din acel loc de parcare (dezavantaj:n-am unde fara sa ma cert cu vecinii, blocari de masini, desumflari de roti, etc)
    tai cablu curent si copac evident(dezavantaj:s-ar putea sa ma inchida astia daca tai cablul)
    impusc toate pasarile(dezavantaj:imposibil,regimul armelor si munitiilor.....etc)
    fac copertina deasupra masinii(dezavantaj:avind in vedere ca nu platim nimic la primarie nu putem construi pe spatiul public fara proiect, autorizatie, etc)

va rog sa-mi dati si alte solutii ca sunt disperat cu rahatul asta de la pasari
    in ritmul asta se duce toata vopseaua de pe capota masinii si zice lumea ca am scapat de la nr. 9 cind ma vad in fiecare seara ca sterg rahatul de la pasari

va multumesc

Frate loganist si eu am aceea situarie si nu am ce face decat sa ies sa sperii pasarile sau sa le impusc insa am avut un pic de noroc am gasit un loc de parcare care ma protejeaza dar nu stiu pt cat timp o sa il mai ocup acum depinde de cine vine mai repede acasa.Avem totusi o ocupatie stergem rahatul poate aduce ceva noroc la bani

Comment

Salutare
      la tine in parcare probabil ca e ceva de genul "cine ajunge primul"
      la mine nu
      se pastreaza locurile de parcare la cei mai vechi
      pe a mea o parchez in alta parte doar daca un "strainas" parcheaza in locul meu
      cit despre noroc la bani........
      pe la noi se spune ca daca "n-ai minat decind erai mic......acum degeaba"
      fara nici o suparare
      nu ne ramine decit sa ne compatimim impreuna
      si sa-"l" stergem de pe masina

Comment

Da asa e dar cine stie poate se muta pasarile sau ne mutam noi din cartierele in care locuim ce sa zic asta e situatia o husa cred ca ar rezolva problema

Comment

Ai dreptate
          la o prelata chiar nu m-am gindit
          mai am obiceiul sa las masina acasa atunci cind prind masina de la serviciu
          si trebuie , in caz ca pun prelata, sa o verific in fiecare dimineata ca sa nu patesc ca am alta masina dedesubt

am vazut la tv nu mai stiu pe ce post un fel de prelata care se monteaza in portbagaj si apoi se trage pe masina

stiti ceva despre asta?
          va multumesc

Comment

Referitor la acea prelata...uite aici... http://www.loganclub.ro/forum/cea_ma...hlight=prelata
            sigpic

Comment

Da am vazut si eu dar stiu mai multe detali am vazut pe net am cautat ceva huse auto si am dat peste chestia asta nu m a atras asa ca nu i am dat importanta

Comment

Frate griu sau porumb otravit
                si apoi pica singure
                sigpic

Comment

Originally posted by boris View Post
                  Frate griu sau porumb otravit
                  si apoi pica singure
                  Si eu m-am gandit la asa ceva dar nu e bine deoarece:
                  1. dimineata te trezesti cu mortaciuni pe masina.
                  2. posibil in caderea lor, mortaciunile sa indoaie tabla.
                  3. sa mai gasesti si alte animale moarte.
                  4. randament mic, in fiecare noapte recompletandu-se pasarile lipsa.
                  5. se impute treaba

Comment

Dar de la mugurii de nuci or fi ceva probleme?
                    sigpic Alexandria

Comment

Ionut TWY: ar trebui sa fie clei din pomi (vad asa ceva pe masina de la serviciu, de vara trecuta) si partea cea mai proasta este ca nu ies neam... probabil ca iese doar la polisat

Comment

Ahahahahahaha deci nu mai pot de ras uite ca mai sunt si altii in aceeasi situatie ca a mea si chiar ma amuza chestia asta dar nu stiu de ce, la mine este alta treaba am loc de parcare platit la adp2, avand locul de parcare intre 2 copaci mari si batrani si in fiecare zi cand plec cu mama sau tata cu masina trebuie sa spal gainatii de pe masina, a 2-a chestie care ma sperie este sa nu se rupa vreo creanga la acesti copaci pentru ca sunt cam batrani si cam asta e povestea mea
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Pai fa o cerere la primarie sa ii taiesau sa i mai curete de craci ca sa poti sa dormi si tu linistit noaptea sa nu te trezesti cu batrani peste tine

Comment

Dybo nici o sansa cu Primaria . Oricum dureaza , vine iarna pana rezolva ei .

Cele mai fiabile variante :
                            - o prelata ( dar este mai greu de spalat decat masina )
                            - 4 tevi bagate in beton cu un acoperis deasupra
                            - sa-si schimbe locul de parcare ( cea mai grea )
                            - o pusca ( are nevoie si de autorizatie parca )
                            - pietre ( si cioburi de la geamuri sparte )
                            -.............

Nu am scris la misto .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Micile pete de kk de copaci se iau destul de usor de pe parbriz. Mai dificil e pe caroserie, dar iese...Poate o fi nevoie sa le lasam putin hartie igienica la stergatore...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google