Salutare la toata lumea
am sa va expun o problema reala
IPOTEZA:
parcare de bloc
cam toti locatarii din blocurile inconjuratoare isi pastreaza locurile
nu se plateste nimic la primarie
cei mai vechi din bloc parcheaza cu spatele (fata) la gardul verde
cei mai nou veniti pe trotuar si cum apuca
dupa unele certuri, cei noi veniti in bloc respecta locurile celor mai vechi
sunt unul din cei mai vechi, adica de la darea in folosinta a blocului
seara nu mai exista nici un loc de parcare pe nicaieri
deasupra masiinii mele, in diagonala, cablu curent intre doi stilpi
in spatele masinii mele un salcim la vreo 15-20 metri inaltime
pe cablu curent pasari
gainat pe capota masinii mele, cite 2-3 placinte in fiecare zi pe care noaptea(in ultima vreme) le sterg cu apa calda adusa din casa, las la inmuiat si apoi sterg
vopsea sarita de pe capota
toamna, cind cad frunzele din salcim, se depune pe masina un fel de zeama viscoasa, habar n-am ce este,care matuieste vopseaua si abia dupa citeva spalari cu spuma se duce chestia aia viscoasa
CONCLUZIE:
mut masina din acel loc de parcare (dezavantaj:n-am unde fara sa ma cert cu vecinii, blocari de masini, desumflari de roti, etc)
tai cablu curent si copac evident(dezavantaj:s-ar putea sa ma inchida astia daca tai cablul)
impusc toate pasarile(dezavantaj:imposibil,regimul armelor si munitiilor.....etc)
fac copertina deasupra masinii(dezavantaj:avind in vedere ca nu platim nimic la primarie nu putem construi pe spatiul public fara proiect, autorizatie, etc)
va rog sa-mi dati si alte solutii ca sunt disperat cu rahatul asta de la pasari
in ritmul asta se duce toata vopseaua de pe capota masinii si zice lumea ca am scapat de la nr. 9 cind ma vad in fiecare seara ca sterg rahatul de la pasari
va multumesc
am sa va expun o problema reala
IPOTEZA:
parcare de bloc
cam toti locatarii din blocurile inconjuratoare isi pastreaza locurile
nu se plateste nimic la primarie
cei mai vechi din bloc parcheaza cu spatele (fata) la gardul verde
cei mai nou veniti pe trotuar si cum apuca
dupa unele certuri, cei noi veniti in bloc respecta locurile celor mai vechi
sunt unul din cei mai vechi, adica de la darea in folosinta a blocului
seara nu mai exista nici un loc de parcare pe nicaieri
deasupra masiinii mele, in diagonala, cablu curent intre doi stilpi
in spatele masinii mele un salcim la vreo 15-20 metri inaltime
pe cablu curent pasari
gainat pe capota masinii mele, cite 2-3 placinte in fiecare zi pe care noaptea(in ultima vreme) le sterg cu apa calda adusa din casa, las la inmuiat si apoi sterg
vopsea sarita de pe capota
toamna, cind cad frunzele din salcim, se depune pe masina un fel de zeama viscoasa, habar n-am ce este,care matuieste vopseaua si abia dupa citeva spalari cu spuma se duce chestia aia viscoasa
CONCLUZIE:
mut masina din acel loc de parcare (dezavantaj:n-am unde fara sa ma cert cu vecinii, blocari de masini, desumflari de roti, etc)
tai cablu curent si copac evident(dezavantaj:s-ar putea sa ma inchida astia daca tai cablul)
impusc toate pasarile(dezavantaj:imposibil,regimul armelor si munitiilor.....etc)
fac copertina deasupra masinii(dezavantaj:avind in vedere ca nu platim nimic la primarie nu putem construi pe spatiul public fara proiect, autorizatie, etc)
va rog sa-mi dati si alte solutii ca sunt disperat cu rahatul asta de la pasari
in ritmul asta se duce toata vopseaua de pe capota masinii si zice lumea ca am scapat de la nr. 9 cind ma vad in fiecare seara ca sterg rahatul de la pasari
va multumesc
Comment