Schimbare Casetofon Stock

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Casetofon Stock

Salut,

Se poate face asta usor? Prima intrebare ar fi cum se scoate casetofonul stock? Apoi, daca ar putea fi probleme mai deosebite?

Masina este un Logan din 2006.

1)da , e usor
    2)desfaci fata aia gri (tragi de ea , ai grija sa nu o rupi)
    3)bagi 4 mine de pix in gaurile alea de pe colt si de declipseaza , scoti mufa si gata, il pui pe ala nou si smecher ;)
    4)din ce stiu , la sony iti trebuie niste adaptoare , zi si tu ce casetofon ai

Comment

Ca o adaugare la ce a zis @user2000 daca minele de pix sunt prea "moi" poti folosii 4 cuie subtiri s-au poc nituri . Ceva tare .
      sigpic

Comment

Pe masina ce ai, radiocd sau radiocasetofon ?
        Poate ti-l iau eu !

Comment

salut, am si eu un casetofon stock de logan blaupunkt si vreau sa montez un cd player sau mp3 player tot blaupunkt pt ca arata cel mai bine dintre toate playerele astea noi... stie cineva daca se poate face si cum? e de ajuns sa scoti casetofonul si sa montezi playerul? e ceva cod care trebuie stiut?
          Logan laureat 1.2

Comment

eu asa l-am scos , sau bagi o surubelnita foarte subtire pe langa el si apesi pe clemele alea din cupru, si il scoti

Comment

Asa am facut si eu. Ieri a venit vremea cd-playerului meu, am si eu blaupunkt cu care a venit echipata masina. Am avut 4 surubelnite mai lungi care le-am bagat in lateralele cd-ului si a iesit lejer. Ce m-a incantat este faptul ca Loganu` are mufa ISO. Am cuplat cablurile la noul casetofon fara sa fac vre-o modificare si voila, let there be music
              Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

Comment

se scoate usor, am facut si eu operatia zilele trecute, am inlocuit casetofonul blaupunkt cu mp3 playerul tot blaupunkt ambele originale de logan, este usor e nevoie de 2 paste de pix si se baga pe rand in partea stanga se trage putin de cass, apoi in dreapta la fel si apoi se trage de el, se inlocuiesc mufele si e gata, stie cineva daca mp3 playerul blaupunkt poate sa ia melodiile aleator?
                Last edited by logan5; 22 December 2011, 18:14. Reason: uitat intrebare
                Logan laureat 1.2

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google