Metode Pentru A Nu Ne Mai Gasi Loganurile SPARTE !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am ales metoda asta din poze si las torpedoul mereu deschis, acum nu stiu cat de eficienta este treaba asta dar o voi vedea in timp.
    Attached Files

Comment

metodele mele :
      1)garajul ;
      2)alarma la garaj;
      3)lampi cu senzor toata curtea , si daca intra cineva in curte o sa zica ca a intrat pe broadway (de la blitzuri)
      4)un lacat bun, la garaj , aventual yala
      5)o alarma la masina
      6)si cel mai bun , e sa ai un ciobanesc german in curte dezlegat noaptea , ca doar trebuie sa mai manance si el ;)
      eu am aplicat metodele 1) 2) 3) 4)
      5) urmeaza, caine am e langa garaj si ii asteapta pe "musafirii nepoftiti"

Comment

la alarma care o am, am montat si in interoir 2 goarne de cate 20w fiecare
        ma gandeam sa pun ''ceva mai deranjant ''in masina poate asa mai descurajez un pic '''fomistii''

Comment

Originally posted by user2000 View Post
          metodele mele :
          1)garajul ;
          2)alarma la garaj;
          3)lampi cu senzor toata curtea , si daca intra cineva in curte o sa zica ca a intrat pe broadway (de la blitzuri)
          4)un lacat bun, la garaj , aventual yala
          5)o alarma la masina
          6)si cel mai bun , e sa ai un ciobanesc german in curte dezlegat noaptea , ca doar trebuie sa mai manance si el ;)
          eu am aplicat metodele 1) 2) 3) 4)
          5) urmeaza, caine am e langa garaj si ii asteapta pe "musafirii nepoftiti"
          Din cate am citit eu mai mult ti-ai asigurat-o acasa in curte dar masina o tii numai in garaj? daca te deplasezi undeva de ex. in Bucuresti ce faci?

Comment

nu ti-am zis ? iau cainele cu mine ) , nu stiu , ala e punctul slab , pana imi iau alarma

Comment

o leaga de asfalt ca bicicleta
              sau vii si ti-ii dau pe OTTO si DORA la plimbare
              Attached Files
              Last edited by romeo-alex; 1 December 2011, 22:22.

Comment

Radem, glumim dar asta e nu avem ce face, e foarte bun un garaj nu zic nu, dar mergi la cineva in vizita si chiar daca ai alarma tot sparge masina. De cand stiu eu Dacia, ai putut sa intri in ea fara nici-o problema. Loganurile cred ca sunt pe primul loc in top la spargeri.

Comment

se gasesc diverse metode de a mai diminua din aceste spargeri
                  totul e sa gandesti un pic

Comment

Originally posted by jelly View Post
                    Eu am ales metoda asta din poze si las torpedoul mereu deschis, acum nu stiu cat de eficienta este treaba asta dar o voi vedea in timp.
                    jelly pai tu ce ai facut ai pus un capac acolo sau nu inteleg? ei oricum iti scoate butucul cu totul deci nu stiu daca ai rezolvat ceva
                    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Eventual lipiti si chederele de la geamuri.
                      Last edited by poli; 1 December 2011, 23:20.

Comment

Bravo poli, esti cel mai tare, felicitari, meriti un premiu din partea unui moderator!!!
                        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

De ce?Crezi ca era vreun secret si poli l-a divulgat?Sa fim seriosi.

...sau tu nu stiai de metoda asta?
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Divulgati voi in continuare si invatati toti gainarii fara experienta cum s-a actioneze ca si asa sunt "putini".
                            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Offtopic
                              Am editat postul ca nu am chef sa imi iau vreun ban ori cum am zis sa aflati de ce sa va feriti.

Comment

Traim in Romania si cu asta se ocupa toti hotii !!

Nu ai ce sa le faci decat vorba unui baiat , sa o legi la 220V
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google