Eu am ales metoda asta din poze si las torpedoul mereu deschis, acum nu stiu cat de eficienta este treaba asta dar o voi vedea in timp.
Metode Pentru A Nu Ne Mai Gasi Loganurile SPARTE !
Collapse
X
-
metodele mele :
1)garajul ;
2)alarma la garaj;
3)lampi cu senzor toata curtea , si daca intra cineva in curte o sa zica ca a intrat pe broadway (de la blitzuri)
4)un lacat bun, la garaj , aventual yala
5)o alarma la masina
6)si cel mai bun , e sa ai un ciobanesc german in curte dezlegat noaptea , ca doar trebuie sa mai manance si el ;)
eu am aplicat metodele 1) 2) 3) 4)
5) urmeaza, caine am e langa garaj si ii asteapta pe "musafirii nepoftiti"
Comment
-
Originally posted by user2000 View Postmetodele mele :
1)garajul ;
2)alarma la garaj;
3)lampi cu senzor toata curtea , si daca intra cineva in curte o sa zica ca a intrat pe broadway (de la blitzuri)
4)un lacat bun, la garaj , aventual yala
5)o alarma la masina
6)si cel mai bun , e sa ai un ciobanesc german in curte dezlegat noaptea , ca doar trebuie sa mai manance si el ;)
eu am aplicat metodele 1) 2) 3) 4)
5) urmeaza, caine am e langa garaj si ii asteapta pe "musafirii nepoftiti"
Comment
-
o leaga de asfalt ca bicicleta
sau vii si ti-ii dau pe OTTO si DORA la plimbareAttached FilesLast edited by romeo-alex; 1 December 2011, 22:22.
Comment
-
Radem, glumim dar asta e nu avem ce face, e foarte bun un garaj nu zic nu, dar mergi la cineva in vizita si chiar daca ai alarma tot sparge masina. De cand stiu eu Dacia, ai putut sa intri in ea fara nici-o problema. Loganurile cred ca sunt pe primul loc in top la spargeri.
Comment
-
Originally posted by jelly View PostEu am ales metoda asta din poze si las torpedoul mereu deschis, acum nu stiu cat de eficienta este treaba asta dar o voi vedea in timp.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
Comment