Metode Pentru A Nu Ne Mai Gasi Loganurile SPARTE !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci pana la urma care este cea mai buna solutie de a nu ne mai gasi loganele sparte?

Comment

sa il ti in garaj , hotul daca vrea ,gaseste el o metoda.

Comment

He,he,he...in garaj ti-l "coafeaza" si mai bine.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

un garaj in care poti sa-l blochezi pe intrus pana vine politia )

Comment

fura astia a8-uri, bmw-uri de 50 de mii de euro cu totul, asa ca hotii adevarati nu se preteaza la spargerea unui butuc de logan ... restul sunt gainari care oricate sisteme de protectie ai avea, incearca sa-ti sparga geamul sa intre in ea si daca nu reusesc ti-o ia la zgariat de nervi ca n-a gasit nimic ... un prieten avea la dacia berlina boxe pe spate ce au atras atentia ( dar le sudase pe interior, deci nu puteau fi scoase), hotii au scos luneta au incercat sa traga de boxe dar n-au reusit, ghici ? au bagat surubelnita in ele ca n-au putut sa le fure ... deci rau tot au facut
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Metoda cu un pensionar este cea mai buna,am avut ani la rind pe unul care avea insomnii noaptea,statea cu geamul deschis si tipa la ei cum se dadeau pe linga masini.Nici nu apucau sa actioneze ca erau deconspirati.
              Ii dadeam in fiecare luna vreo 5 lei de masina,fiecare proprietar in parte,mai bine de 10 ani nu s-o spart nici o masina la noi in parcare,adica vreo 50 de masini in total.
              Avea mosneagul o voce pitigaiata si cind zbiera se auzea ecoul intre blocuri,mai batea si cu un polonic intr-o oala veche atirnata la geam,in linistea noptii se auzea perfect chiar din camera cu geamurile inchise.Imediat ieseau si locatarii la geam si incepea distractia.
              Cit o trait mosul a fost bine,apoi au inceput necazurile...in ultimul timp nu mai sint probleme noaptea,se sparg masini dimineta dupa ora 5 si in timpul zilei.

Eu mi-am pus antena suplimentara pentru alarma,prelungind firul existent cu o antena de interior si astfel o pot actiona si din casa,la 30m distanta.Atit ca trebuie sa am la telecomanda bateria noua,altfel nu duce fascicolul suficient.
              Cind este bateria noua la telecomanda duce si la 50m distanta,insa numai citeva saptamini.

Comment

am gasit masina sparta de 2 ori pana acuma.....o data au incercat sa-mi ia pompa de benzina...cand am coborat dimineata la masina am deschis-o si cand mi-am aruncat privirea in spate am observat bancheta data la o parte si mufa de la pompa scoasa si a 2-a oara am gasit bornele si fisele scoase....probabil au incercat sa ia bateria si bobina....pana pagubele sunt urmatoarele:amble usi zgariate si indoite.....una dintre ele imi face figuri la deschidere...adica cand dau sa se deschida nu sare sigurnata si trb sa dau de mai multe ori........si cazuri aici la mn la bloc au mai fost....baterii,statii,suburi.....

Comment

ce mi-ar placea sa-l prind pe unul din asta in flagrant si sa ma joc putin cu el.
                  internal combustionizer

Comment

Originally posted by zeegermans View Post
                    ce mi-ar placea sa-l prind pe unul din asta in flagrant si sa ma joc putin cu el.
                    dansu pinguinului cu bata pe carca

Comment

numai sa nu fie invers ca apoi sa vezi distractie intre prieteni
                      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google