M-a Lovit Un "sofer Profesionist". Ce Sa Fac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-a Lovit Un "sofer Profesionist". Ce Sa Fac?

Salut ! Nu stiu sigur daca e bine sa postez aici, dar nu am rabdare si nervi sa caut. Sa va spun ce am patit, cine este din Ploiesti poate cunoaste zona mai bine (la statia de maxi taxi de la depoul de tramvaie). Ieri am fost sa alimentez cu GPL, cand am iesit am prins rosu la semafor. Am lasat masina pe liber, mergea foarte incet, cand din drepta iese un microbuz, un Iveco Daily. Ma loveste in lateral dreapta spate, chiar deasupra rotii si un pic usa din dreapta, si cu bara. Tabla este lovita spre interior, cobor din masina, coboara si el, se uita si zice: " Lasa ba ca asa era", dupa care se urca in masina si pleaca. In timp ce dadea sa ma depaseasca si sa plece, i-am spus sa stea pe loc, sa vorbim, telefonul meu deja suna la 112. Tipul a plecat, ma sui repede in masina, ma duc dupa el (ii dadea tapla si abia am reusit sa ii iau numarul), tipa de la 112 mi-a facut legatura cu politai si mia spus ala ce sa fac. Mam dus la avarii usoare, am dat declaratie, le-am povestit cum s-au petrecut lucrurile, au ramas toti masca acolo, inclusiv politistii. Mi-a pus fiola, 0.00, si acum astept sa ma sune ei. I-am intrebat pe politistii de acolo ce pateste ala, si eu ce fac. Au zis ca nu prea ar putea sa-l bage la neacordare de prioritate, ca "cica" drumul cu depoul, statia de GPL, si statia de maxi taxi, nu ar avea nume si ca nu ar fi un drum public, dar leam explicat cum e zona exact, si de curand zona a fost reabilitata, si chiar au pus semafor electric si la partea care iese din depou, GPL, maxi taxi. Pana sa se reabiliteze circulatia era dirijata prin indicatoare. Am fost sa vorbesc cu soferul tampit dar nu era la statie, era in cursa, si am vb cu un sef de-al lui, iam explicat cum sta treaba, ce am facut la politie si i-am zis sa-mi dea numarul lui de tel sa vb cu el. Mi-a aruncat o vorba : "lasa ca iau doi soferi martori si gata". Noroc ca eram singur, ca de era tata il jupuia de viu. Spuneti-mi parerea dvs, va rog mult. Acum o sa fac o schita si o postez ca sa intelegeti mai bine. Numai bine
    Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Iti spun eu: asta este tara noastra de rahat, romania(scuze de limbaj)
    Last edited by Seba; 24 April 2008, 13:00.
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Daca ai fost la politie si-ai declarat ca era singur in masina ai ceva sanse. mai bine cauta si tu doi martori...masina luii nu-i indoita? Politia are 48 de ore sa-l gaseasca. daca el in 48 de ore nu se prezinta singur, a pus-o. il scot aia vinovat, fara nici o problema.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ce ti-a zis seful lui se traduce asfel : te scot vinovat daca nu iti vezi de treaba . Cauta si tu urgent martori ( daca ai declarat ca nu ai martori , ai pus-o ) .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Salut..imi pare rau pt ce ti -a intamplat, cunosc bine zona. Din punctul meu de vedere treaba e clara. Nu ti s-a acordat prioritate si soferul de pe maxi taxi e vinovat. Bine ai facut ca iau luat numarul. Acum esti la mana politiei. Daca ei au chef sa cerceteze, bine. daca nu, esti bun de plata. Mai e o problema. Daca ala apare cu 2 martori si fara urme pe microbuz?

Comment

Caz in care a cam incurcat-o; iar el in principiu, e nevinovat...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai la politie nu am decalarat de martori de nimic. Nu am zis ca am avut martori dar nici ca nu am avut. Iar daca e vorba de martori, iau si din clasa o groza. 30 ajung? Sa vedem care pe care, si oricum am pe cineva in politie. Ar trebui sa nu fie probleme. Si in cel mai rau caz, il caut si ii arunc un baros in parbriz. Astept pareri in continuare

Comment

Daca nu ziceai treaba asta pe forum, puteai s-o faci linistit ai grija sa nu fi vazut cand executi "lucrarea"... serios acum, asteapta sa treaca alea 2 zile si mergi iar la politie pt dovada de reparatie (caz in care vinovatul s-a prezentat deja, chiar si cu martori). daca inca nu-ti pot da dovada sau ala a venit si-a zis ca nici n-a fost acolo la vremea respectiva, asta se poate verifica pe foile de parcurs ale respectivei masini. si du si tu cativa martori cu tine, asa, "just in case". inca ceva: nu sunt de acord cu tipul asa de rezolvare a problemelor, dar daca esti 100% nevinovat, incearca sa apelezi la acea cunostinta a ta, macar sa te sfatuiasca ce/cum sa faci.

Comment

Masina lui ma lovit cu numarul de inmatriculare, si un pic e bara zgariata. In rest nu are nimic, ma lovit la 90 grade. Sa vedem ce facem, oricum martori am, si la pompa de GPL are camere, deci se poate vedea ca masina nu era lovita dinainte. Sa vedem ce fac, acum astept. O sa urmeze acum o poza cu schita locului

Comment

Lasa deoparte chestia cu barosul. In general , handicapatii astia de pe microbuze cam sunt mana in mana cu tiganii si sa nu o dati in altele .

Eu zic cand te duci iarasi la politie sa iei si cativa martori dupa tine , sa fiti mai multi si incerca sa iei persoane tupeiste .

Csebalyn , daca ala facea transport de persoane degeaba are foaie de parcurs . Din cate stiu eu , s-ar putea sa aiba un anumit traseu stabilit ( anumite strazi ) . Daca el s-a abatut de la traseu din motive de aglomeratie nu poti dovedi fara martori ca a fost pe acolo .
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

@Marcel: Nu pe noi tre' sa ne convingi, ci politia. faptul ca exista camere in statia gpl, nu te ajuta. aste anu pot fi folosite probe in proces (in romania, deocamdata) pt ca nu sunt mijloace oficiale omologate metrologic (adica doar camerele de pe radarele politiei sunt acceptate).
                      poate politistii care intocmesc dosarul vor accepta ce se vede pe camere, dar in caz de proces, nu stiu sigur daca se accepta ca proba. poate vorbesc prostii, dar asa auzisem din mai multe surse.
                      @Florin: in cazul asta ai dreptate.

Comment

Este prima data cand patesc asa ceva, dar sunt cate unii nesimtitit rau, cu caracter 0. Chiar sunt curios ce se va intampla, oricum persoane tupeiste am, si sa vedeti ce urat fac pe acolo. Intai legal si sa vedem. Am pus o poza sa incarce pentru a o posta dar merge greu de tot, stau de 15 min si nimic. E bmp, o avea ceva?

Asta e zona
                        Last edited by Seba; 24 April 2008, 14:49.

Comment

La ce nesimtire a avut ala in el , incearca sa rezolvi pe calea legala , daca nu iti face masina etc .... ce e asa de greu il prinzi ii rupi tot ce poti si porma ii spui : ce ai ba ? Nu vezi ca ai alunecat ? Asa merita batuti pana ii bagi in spital pentru ca au un tupeu si o nesimtire in ei de nu e adevarat.
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Salut! Permiteti sa ma alatur lui Cseba si sa-ti spun ca trebuia sa fii discret intr-o anumita privinta...
                            Apoi- "soferi profesionisti" din astia sunt o gramada, din pacate. Astazi unul din profesionisti,cu camionul, a intrat in curtea vamii -care era GOALA!-unde intra 15-20 de camioane, a dat cu spatele si a daramat un stalp de iluminat! Care cum intra in curte taman spre locul ala se indreapta- desi e o curte mare, cum am spus- si loveste stalpul!
                            Alta chestie-tupeul asta o sa-l mai intalnesti, incearca sa ai ceva de inregistrat/pozat mereu la tine. Bafta si sa ne tii la curent!
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Frate fii destept nu cauta razbunare ca nu faci nimic asa cauta un prieten bun cu o masina .....va duceti la cea mai apropiata sectie de politie ....si ziceti urmatoarea treaba
                              ( prietenul tau tia lovit masina ''in parcare '' si gata el isi ia 3 puncte penalizare si tu te alegi cu asigurarea lui si gata destul de elegant si legal

App mi-am indoit usa mica spate la loganu meu van (drik) cat m-a costa una noua? Ca mie sila sa ma cert cu astia de la casco.....iar
                              Last edited by Seba; 25 April 2008, 11:19.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google