Salut ! Nu stiu sigur daca e bine sa postez aici, dar nu am rabdare si nervi sa caut. Sa va spun ce am patit, cine este din Ploiesti poate cunoaste zona mai bine (la statia de maxi taxi de la depoul de tramvaie). Ieri am fost sa alimentez cu GPL, cand am iesit am prins rosu la semafor. Am lasat masina pe liber, mergea foarte incet, cand din drepta iese un microbuz, un Iveco Daily. Ma loveste in lateral dreapta spate, chiar deasupra rotii si un pic usa din dreapta, si cu bara. Tabla este lovita spre interior, cobor din masina, coboara si el, se uita si zice: " Lasa ba ca asa era", dupa care se urca in masina si pleaca. In timp ce dadea sa ma depaseasca si sa plece, i-am spus sa stea pe loc, sa vorbim, telefonul meu deja suna la 112. Tipul a plecat, ma sui repede in masina, ma duc dupa el (ii dadea tapla si abia am reusit sa ii iau numarul), tipa de la 112 mi-a facut legatura cu politai si mia spus ala ce sa fac. Mam dus la avarii usoare, am dat declaratie, le-am povestit cum s-au petrecut lucrurile, au ramas toti masca acolo, inclusiv politistii. Mi-a pus fiola, 0.00, si acum astept sa ma sune ei. I-am intrebat pe politistii de acolo ce pateste ala, si eu ce fac. Au zis ca nu prea ar putea sa-l bage la neacordare de prioritate, ca "cica" drumul cu depoul, statia de GPL, si statia de maxi taxi, nu ar avea nume si ca nu ar fi un drum public, dar leam explicat cum e zona exact, si de curand zona a fost reabilitata, si chiar au pus semafor electric si la partea care iese din depou, GPL, maxi taxi. Pana sa se reabiliteze circulatia era dirijata prin indicatoare. Am fost sa vorbesc cu soferul tampit dar nu era la statie, era in cursa, si am vb cu un sef de-al lui, iam explicat cum sta treaba, ce am facut la politie si i-am zis sa-mi dea numarul lui de tel sa vb cu el. Mi-a aruncat o vorba : "lasa ca iau doi soferi martori si gata". Noroc ca eram singur, ca de era tata il jupuia de viu. Spuneti-mi parerea dvs, va rog mult. Acum o sa fac o schita si o postez ca sa intelegeti mai bine. Numai bine
![Sad4](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/sad4.gif)
Comment