M-a Lovit Un "sofer Profesionist". Ce Sa Fac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ionut5663 View Post
    Frate fii destept nu cauta razbunare ca nu faci nimic asa cauta un prieten bun cu o masina .....va duceti la cea mai apropiata sectie de politie ....si ziceti urmatoarea treaba
    ( prietenul tau tia lovit masina ''in parcare '' si gata el isi ia 3 puncte penalizare si tu te alegi cu asigurarea lui si gata destul de elegant si legal

Bravo Ionut , si nevinovat si cu banii luati . Tu chiar aplici chestia cu ' intoarce si celalalt obraz ' . Adica prietenul lui sa ia si puncte si amenda . Sa stii ca de aia isi permit multi sa faca asa ceva , pentru ca au intalnit unul ca tine care s-a gandit ca este mai bine sa plateasca un nevinovat decat sa incerce sa plateasca vinovatul real .

Vad ca ai casco dar platesti reparatiile din propriul buzunar . Cred ca esti clientul IDEAL pentru societatile de asigurare . Daca ar fi sa lovesc maine pe cineva ma faci sa-mi doresc sa fii tu cel pe care-l voi lovi . Doamne fereste .

Marcel , nu strica sa apelezi si la cunostinte mai ales ca ai zis ca ai .
    Last edited by FLORIN77; 25 April 2008, 06:15.
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Astazi la 13.30 se fac 48 ore. Ma duc pe la 14.00 (sfatuit de cunostiinta), sa vad daca s-a prezentat ala, sa vad ce fac cu actele pentru repararea masinii. Mi-a zis cunostiinta sa stau linistit, ca se rezolva, daca esti nevinovat o sa se rezolve. Deci nu-mi fac probleme inca, sa vad ce se petrece acolo. Ori se rezolva frumos, ori cred ca se va impiedica din senin. Va mai tin la curent, am pus o poza ca sa va arat locul "faptei" dar nu incape in criteriile cerute (este bmp si are rez mare, si nu prea am timp sa o transform). TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL, zice un preten de la TV.
      Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Bafta la politie si sa ne zici si noua ce ai facut.

Comment

Absolut nimic, am fost degeaba. Tipul nu s-a sinchisit sa vina, si un tip de acolo mi-a auzit povestea, si el era in aceeasi postura, si si-a reparat masina pe banii lui. Cel care l-a busit nu a venit in 30 zile, deci cazul s-a inchis (cica daca nu iei la cunostiinta in termen de 30 zile, gata, se sterge tot). Cam ceva de genul mi-a zis si politaiu. Am sunat pe cunostiinta, si a zis ca se duce sa vada cum sta treaba, sa se miste aia ceva mai repede, dar nu-mi da sanse daca ala nu vrea sa i-a la cunostiinta instiintarea (adica nu raspunde la usa, nu se intalneste cu politia). ASTA E ROMANIA, SUNT PROFUND DEZAMAGIT. Bine ca nu e prea mare paguba (macar atat). Numai bine

Comment

Cu parere de rau

Cu parere de rau iti spun ca nu prea mai ai sanse sa-ti recuperezi paguba . Dupa noul regulament accidentul se anunta in 24 ore . Daca tu nu ai martori e cam greu de probat ca ala te-a lovit. Daca el si-a remediat pe neve microbuzul (banuiesc ca el nu a avut mare lucru ) nu o sa recunoasca in veci . Pentru viitor :
            1-ia numarul de la masina implicata
            2-martori
            3-daca e posibil fa poze cu telefonul mobil (am auzit de cazuri cand unii au taiat indicatorul "stop" dupa accident si asa s-au scos)

Comment

Ce sa faci marcel doar traim in romania...pare rau pt tine.Respect si bafta in continuare.

Comment

Imi pare rau . Acum chiar ca nu-ti mai ramane decat varianta barosului .
                B -X X - DDF x 2

Comment

Urata situatia. Oricum, nu sunt de acord cu solutia "barosul", pentru ca in cazul asta demonstrezi ca nu ai mai multa minte ca el.
                  Din pacate pe strazi circula destul de multi "profesionisti" si parerea mea e ca sistemul lasa destule puncte de iesire. Ce e mai ciudat e ca daca faci o prostie cat de mica si o recunosti, ti se sparg in cap toate oalele, dar daca nu reconosti nimic...scapi basma curata...
                  Ce tara...ce oameni...

PS: nu vorbesc de majoritatea soferilor, ca multi sunt ok, dar e suficient sa dai peste un bou...

Comment

Cel mai bine era, asta o sa fac si in viitor dar sper sa nu se repete, cand m-a lovit, si fuge, ma duc dupa el, sun la politie sa vina si sa-l prinda atunci, nu sa ii trimita aia instiintare. Pe loc, ai lovit-o - te-am prins. Simplu si la obiect. Las sa vad ce se mai intampla, oricum nu cred ca o sa mai fac tam-tam. Nu sunt tipul bataus, dar asta imi este invatatura de minte. Alta data o sa reactionez prompt. Numai bine, si acum vad si mai bine in ce tara traiesc. Am un vecin caruia i-am povestit intamplarea si imi zice: "tu de crezi ca nu raspund la militieni?" (no coment, va las pe voi)

Comment

Am scris despre baros asa , sa ma aflu in treaba . Poti vedea mai sus ca nu-l indemn sa-l foloseasca . Asta pt ca sunt patit , candva eu unul am folosit .

Apropo , ar mai fi varianta ca in cazul in care te loveste unul sa-i faci masina zob . Eu am patit-o , m-a lovit un arab , nu a vrut sa mearga la politie , i-am spart geamurile la masina ( i-au ramas intregi doar la usile pe fata pt ca erau coborate ) , el mi-a spart farurile ( s-a rupt inima in mine , masina avea 2 saptamani ) , i-am dat si bataie dupa care a mers la politie iar solutia a fost dupa o luna de zile fiecare isi repara masina . NU RECOMAND SA FACETI ASTA SI VOI ( doamne fereste , o puteti da in altceva ) , cand am facut asta aveam 20 ani , aveam minte cat are fiica-mea acum , cea mai buna varianta este daca aveti martori sa-l dati in judecata .
                      B -X X - DDF x 2

Comment

Traim in romania si asa se intampla....sa va povestesc ce am patit eu...am dus masina la spalatorie la bocsa ( la popescu pt cine cunoaste acolo) si erau niste arici acolo le-am dat cheia au mers sa spele masina cand m-am intors parbrizu spart....cica nu l-au spart ei si au inceput sa injure una alta...ma duc la politie incep sa dau telefoane pe acolo in sectie ....noroc ca era unu singur care vai de capu lui nici nu cred ca stia cum il cheama.....a dat dovada ...merg a doua zi cu anexa 2 intru acolo si ia ghiciti ce mi se zice ' A tu esti" de un agarici de acolo....da stiu am auzit de tine....ia anexa incepe sa completeze si a vinovat ma trece pe MINE ...il intreb de ce sunt eu vinovat si imi zice 'pt ca ti-ai lasat masina la spalatorie' am zis ca il omor in momentu ala, normal, sa mai bagat un fraier blond de pe acolo...m-au luat la misto au rupt anexa au zis ca nu imi mai fac...m-am dus la un avocat am platit o taxa de 50 ron si a venit cu mine in audienta la comandantul politiei .....cred ca era inlocuitorul lui ca el nu era acolo ...a auzit omul acela cum sta treaba a pus mana pe telefon ia facut albie de porci pe agaricii aia din Bocsa si ma trimis acolo....spre mirarea mea cand am ajuns acolo erau toti muti nu au scos un sunet...au completat anexa au stampilato si pa...am plecat de acolo si la nici 500 m sunt tras pe dreapta.....aveti cuvantu meu ca au ajuns sa traga si de volan sa vada dac am directia buna ....norocu meu ca am avut o camera de filmat la mine si am filmat tot ca altfel cine stie cu ce ma amendau .....acuma am fost contactat telefonic de unu dintre ei pt ca normal i-am dat in judecata....o sa ma gandesc daca iau ceva bani de la ei....sau scap lumea de un politist corupt....sfatul meu ..luati o camera video la voi si cand e ceva filmati fratilor
                        Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 08:03.

Comment

Ai dovezi ca este corupt ? Pt ca faptul ca ti-a tras de volan nu dovedeste asta .
                          B -X X - DDF x 2

Comment

L-am filmat si inauntru ...cand a vorbit asa frumos cu mine

Comment

Tot nu reprezinta o dovada ca este corupt .
                              B -X X - DDF x 2

Comment

Cred ca are dreptate Florin. Nu este o "dovada". Ca este corupt (sau mai degraba ca face abuz de putere) e clar, dar inregistrarea nu cred ca poate fi folosita in instanta.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google