Montare aparatori noroi la Logan Berlina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare aparatori noroi la Logan Berlina

Salutare la toata lumea! Sunt nou pe aici, am cautat prin toate posturile, insa nu am gasit sfaturi privind motarea aparatorilor de noroi pe Logan Berlina.
    Problema nu ar fi ca trebuie sa merg sa le montez in service, ci ca am auzit ca daca le montez , ar exista riscul sa am rugina datorita mizeriei care ar ramane pe sub ele, si care nu ar iesi nici la spalatorie. Daca aveti cunostiinta de cauza va rog sa ma ajutati.

Monteaza-le singur stai linistit oricum unde se prind e plastic si unde acopera un pic tabla intra aerul ...deci nu vor fi probleme
    sigpic

Comment

In primul rand sa iti iei originale,sunt usor de montat...te indruma singure
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

La aparatorile de noroi e foarte greu sa ramana apa intre ele si tabla. Si chiar daca e, se usuca repede. Deci, eu zic sa-ti pui, ca merita, opresc mizeria si pietrele care sar pe caroserie si in timp, pot coji vopseaua pe margini si sa apara rugina.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pune-ti aparatori de noroi ca sunt foarte bune......unde ai sa le prinzi e doar plastic si nu o sa ai probleme cu rugina.....merita din plin.....sa-ti pui si ep fata pentru ca alea opresc pietricele si mizeria sa nu sara pe masina.

Comment

Cat sunt cele originale?

Comment

100 lei, toate 4.

Comment

Ok ca am gasit prin amgazine la 50 lei dar cred ca nu sunt originale. cele care se vand pe forum sunt originale?

Comment

Nu stiu, ca n-am cum sa-mi dau seama din poze.

Comment

Io am cu 50 lei din cauciuc sunt bune mai ales cand mai sari o bordura... nu ai cum sa le crapi ca pe cele de plastic
                    sigpic

Comment

Cele din cauciuc sunt mai indicate! Sa vezi cum arata cele din plastic dupa 2-3 borduri! Mai ales vestitele borduri, din granit!

Comment

Multumesc pentru sfaturi. Astazi ma duc sa le montez. Dupa cum le am pus de proba, chiar arata bine, si schimba un pic aerul masinii.

Comment

O să-mi montez și eu astăzi apărători noroi față-spate originale de golan, 42 lei setul complet, am modelul restilizat și din cate am înțeles mai sus că nu s-ar potrivii perfect cele pt. Spate pe bara de spate remodelată. O să revin după montaj.

Comment

Se continua aici.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google