Ms 44 Emy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ms 44 Emy

Stie cineva loganu asta? L-am gasit din intamplare pe 4_t_u_n_i_n_g.ro si cica are 124 de cp... din filtru sport si din ciptuning pe 1.6 8v nu ar prea putea sa scoata... voi ce ziceti? Rog moderatorii sa ma scuze daca nu am postat bine acest thread si sa-l mute unde ii este locul!!! Si am mai gasit inca unul care din pacate are numerele sterse dar uitati aicea ce dotari are (Suspensie sport (EIBACH+BILSTEIN),jante RIAL NOGARO 8j,gume 215/45/17,evacuare inox BORLA ,bujii BARO,flash DIMSPORT,filtru aer JR,filtru aer habitaclu ,stopuri cu led+faruri angel-eyes cu xenon 8000K si semnalizare cu leduri, display bord alb iluminat albastru cu acele rosii,conducte aer pasageri spate+masca,modul ridicare geamuri +deschidere portbagaj pe telecomanda alarma,folie LLUMAR omologata RAR,isonorizare usi+portbagaj cu STP,suporti difuzoare fata din fibra,amplificator 4x85 HIFONICS TITAN+amplif 1x600RMS HIFONICS BRUTUS cu saw ,condensator 1f DIETZ,mp3 ALPINE,unic proprietar ,31000km fara accident).
    Attached Files
    Last edited by HHO_PRIMO; 26 April 2008, 15:56.

Dic ce vad pe aia albastra spoileru fata, spate, difuzoru spate si pragurile sunt de la dacia. Nu arata rau, dar nici nu ma dau in vant dupa ele. Dar daca scoate 124cp inseamna ca sub capota e investitia cea mare. Cel rosu la prima vedere imi place mai mult, as fi curios si de perormante, dar s-au imbunatatit multe la ea: imi place!
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

AG 80 Bik are 130 cp, pe care ia scos din : chiuloasa ajustata 3 mm , arbore usurat , calculatoru` cel de la cupa joe , volanta usurata, chip tuning , filtru sport, electronica schimbata , catalizator scos , evacuare cap coada

Comment

Frumoasa masina chiar super

Comment

Originally posted by Sooky View Post
          AG 80 Bik are 130 cp, pe care ia scos din : chiuloasa ajustata 3 mm , arbore usurat , calculatoru` cel de la cupa joe , volanta usurata, chip tuning , filtru sport, electronica schimbata , catalizator scos , evacuare cap coada
          Poti sa pui si niste poze cu AG 80 BIK??? As fi tare curios... ce motorizare are AG 80 BIK ala? 1.4 1.6? 1.5 n-as prea crede sa fie... si cam cat l-a costat toata smecheria aia? Calculatoru de la cupa joe si chip tuning nu prea se potrivesc dar in fine...

Comment

Cum sa nu se potriveasca chip tuning? :| unichip se numeste tinere ...
            sigpicMy ride

Comment

Pai bun bun se potriveste dar faza e ca el a zis ca a avut si chip tuning si electronica schimbata ... nu vad sensul sa faca chip tuning la ECU-ul de pe logan de 1.6 8v de raliu ca ala s-asa are chip tuning facut!!! Mi se pare un pleonasm tehnic!!!

Comment

Super frumos loganul rosu la interior...si mai ales prinderea boxelor pe usile din fata
                1.6 mpi cu un strop de redbull
                Respect pentru ca imi pasa

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google