Punte Spate Discuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Punte Spate Discuri

Salutare la toata lumea....am o mica dilema vreau sa aduc o mica modificare masinii...as vrea sa ii trantesc o punte spate de megane pe discuri aveti idee se poate sunt de facut modificari majore???am vazut prin vitan un logan alb lasat cu jenti minunate si surprizaaa punte spate pe discuri...ce imi recomandatzi ?

etrieri de van pe fata si discuri de 260 , deajuns....

Comment

deci mai simplu este sa ma descotorosesc de tamburi mei si sa imi cumpar discuri....mai exact portfuzete pt spate?

Comment

sigur este mai simplu...cum sa nu , si ce castigi ? ai abs...renunti la el ?

Comment

Am abs...nu as vrea sa renunt la el....doar ca sincer nu prea sunt multumit de distanta de franare de exemplu la 100 km/h....masina are doar 25.000 km nu se poate pune problema de uzura duscurilor ineficienta lichidului sau alte astfel de probleme....treaba cu etrierii de van pe fatza mai am doar putin si ii schimb dar imi sta pe creier si treaba cu discuri spate....dar apar probleme cu senzorii de abs exact la asta m-am gandit....nu exista nimeni care sa fi pus discuri spate cu tot cu sist abs activ?

Comment

nu ai nevoie de discuri pe spate. puntea de megane nu se potriveste

poti pune etrieri si discuri de R19 16v sau Clio 1 1.8 90 cai

Comment

am inteles am sa incerc varianta etrierilor de van prima data pe ca dispun de ei...daca nu sunt multumit voi recurge la discuri de R19 sau clio....daca mai aveti idei de discuri mai mari pt fatza cu etrieri va rog sa ma anuntati...merita sa le fac aerisite...ventilate fiind deja de fabrica

Comment

Te rog eu din tot sufletul meu ca atunci cand faci schimbul de etrieri de van sa franezi de la 100 la 0 sa spunem masori distanta si dupa ce le uniformizezi incerci sa faci aceeasi franare cu etrierii de van

De preferat ar fi sa fie in aceeasi zi pentru a nu avea diferente doar ca nu vor fi placutele bine formate pe disc...

Comment

nu am inteles nimik tu zici sa fac o masuratoare acum cu cei de fabrica si dupa schimb sa fac acelasi lucru cu cei de van?

Comment

incearca si niste placute mai agresive de genul ferodo premier, etc. o sa-ti ia ceva mai mult din disc, dar franeaza mai bine.
                    internal combustionizer

Comment

iata de ce am deschis acest topic....la asta nu m-am gandit...la niste placute mai "gold klass" :P

Comment

la vechiul logan, doar din schimbarea discurilor cu unele ferodo am obtinut o forta de franare nitel mai mare (de la ~2000 Newtoni, la ~2600 Newtoni) folosind acelasi tip de placute. cu placute ferodo premier nu mai am test, dar se simtea ca franeaza semnificativ mai bine.
                        mai bine iti schimbi discurile, tamburii, placutele si sabotii cu ceva mai serios si nu mai faci alte adaptari ca sa nu ai pe viitor probleme pe la rar, itp, etc (sunt deja f. multe echipaje arr care controleaza, mai ales de cand s-a dat legea cu gumele de iarna)
                        internal combustionizer

Comment

da laguna. Sa vedem care va fi diferenta de franare intre stoc si van.

Comment

An eu montate discuri ventilate de van 260mm bineinteles si etrieri cu tot chitul,acum franeaza de nu-ti vine sa crezi mai ales ca am si abs,daca faci schimbarea asta no sa-ti para rau,dupa no sa te mai gandesti la discuri pe spate.

Comment

am inteles va mumltumesc mult pentru sfaturi...ma bucur ca v-am cerut parerea si ca nu am facut singur de capul meu vre-o prostie...saptamana viitoare voi schimba discurile si placutele...voi reveni cu o parere...Va Multumesc inca o data pentru sfaturi

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google