Turatie Motor 1.6l

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turatie Motor 1.6l

As avea si eu o intrebare, am avut azi treaba pana in constanta cu tata si pe autostrada am incercat-o dar am o nelamurire era cu pedala la podea si turatia nu mai crestea de 4400-4500 dar viteza era 160-170 ar putea fi limitata? Mentionez ca este mcv pentru cine nu stie
    laureate 1.5l, albastru marin

Aia e viteza maxima constructiva la mcv ... 163 deci 170 ai tai de pe ceas numai bine
    sigpicMy ride

Comment

Nu e asa puternic motorul incat sa o duca in a 5a pana la turatia maxima...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La un sedan de 1.6 cat esti viteza maxima constructibila?

Comment

Este 175 km/h.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

La naiba ma ten , chiar trebuia sa faci un topic ptr asta???

sigpic

Comment

Nu e limitat dar kg in plus isi spun cuvantul cred.

Comment

Ce are sonykel daca tu nu raspunzi pe mess....

Comment

CX-ul masinii isi spune cuvantul, in mod normal ar trebui sa ''fuga'' la 180-185, dar ca este asa de ''inalta'', degeaba.
                  Eu am ajuns la un 175 pe ceas cu 1.4 cu eforturi considerabile, deci real la un 162-163 cat spune constructorul.
                  PS: 160 pe ceas=147 real

Comment

Sall all

eu am avut ocazia si am mers cu 1.4 inchiriata si am ajuns la 175 k/h cu masina full incarcata!!! A durat multi km pana am ajuns la performanta asta!!Dar si paguba in rezervor!! Chiar se simte!!

Comment

Vezi ca intre gataia si birda, in jud timis, au mers 4 cu un logan inchiriat cu 140 si acum traieste numai unul dintre ei. ghinion cu pomii de pe marginea drumului...
                      asta ca sa fiu si eu offtopic, ca majoritatea de pe threadul asta. ce legatura au ultimele 6 posturi cu titlul threadului?
                      deci aici se termina discutia....
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google