Diferenta intre viteza reala si vitezometru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• diferenta intre bord si gps este de 10km\ora(ex. pe bord 100 pe gps 90) in cazul meu!

Comment

• Diferenta de viteza cred ca este procentuala. La 100 kmh in niciun caz nu am 10 kmh, undeva la 5-6 km/h e eroarea, la 102 real am 108 pe bord (3000 rpm). La viteza maxima eroarea este de peste 10 kmh.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• nu mai functioneaza kilometrajul de cateva zile .care ar fi cauza?unde mai exact este pozitionat acel senzor de pe cutie?se poate schimba?mersi anticipat.am uitat sa mentionez motorizare 1.4

Comment

• revin cu ceva teste in curand.

Originally posted by Seba View Post
          io am inteles, dar a zis o aberatie. eroarea nu-i 7-8km decat in zona 100-110km/h, in rest e mai mica sau mai mare, mai degraba 7-8% din viteza afisata. daca a dat acele inapoi si la 110 acum are 106 pe gps, la 60 pe ceas s-ar putea sa aibe 62 real si hopa radaru'
          nu-i adevarat am facut testele la viteze diferite adica 50/60/70/80/90/100 si tot atata a aratat. io zic ca fiecare logan e unic...
          Last edited by superman1983; 1 April 2012, 21:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am scapat de aceea "diferenta" care mi-o arata in plus pe bord cand mergeam cu GPS. Acum in urma activarii CB ului nu stiu cum de am reglat acele ca-mi arata viteza ca pe GPS. Adevarul e ca nu m-am dus mai mult de 100 km/h.
            sigpic
            Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

• Problema diferentei de viteza este din cauza bordului masinii.Eu am conectat la telefon interfata Elm327 cu bluetooth ,softul din telefon(obdscope) imi activeaza si gps-ul asa ca pot sa vad pe langa viteza interpretata de interfata si cea de pe gps.Diferenta intre cele doua a fost infima(1km/h) in timp ce pe bord imi arata cu vreo 9 km/h mai mult.
              Captain of the black pearl

Comment

• Poate am avut eu halucinatii dar mi-a iesit la 60 km/h bord 55 pe gps, la 100 - 90 iar la 185 - 168. Mentionez ca am folosit 3 gps-uri in acelasi timp si diferentele intre ele au fost nesemnificative iar Preference-ul, chiar remapat, este greu de crezut sa treaca de 170 pe drum drept. Nu contrazic pe nimeni ci doar expun o experienta personala. In concluzie, pare a nu fi un decalaj fix ci unul proportional, de cca 10 la suta intre viteza afisata si cea reala.

Comment

• eroarea in bord cam difera de la masina la masina. tine si de cat de uzate/umflate sunt anvelopele, etc. la mine la viteza mare (peste 150) cu gume noi noute era de 10 km/h in plus la viteza afisata in bord. la alte loganuri (modele mai noi ca al meu) am vazut ca-i mai putin chiar. nu-i nici o regula. din ce-am mai vazut pe la altii, cel mai simplu e dat acul inapoi, in functie de viteza afisata pe gps, pt cei care chiar vor bordul sa afiseze cat mai ok.
                  Last edited by zeegermans; 19 October 2012, 22:51.
                  internal combustionizer

Comment

• toate marcile de masini sunt facute sa arate mai mult viteza dupa ce se trece de 50-60 km/h

Comment

• din motive de siguranta !
                      sigpic

Comment

• Diferenta GPS-vitezometru

testat astazi cu igo pe telefon, logan 1.6 MPI 2008 PH2.

140 vitezometru - 128 gps
                        60 vitezometru - 53 gps

Comment

• Vezi ca si gpsul are o abatere de aproximativ 5m. De aici rezulta o posibila abatere de 20km/h.

Comment

• pai cred ca baietii de la ruitiera nu au abatere...ei trebuie intrebati

Comment

• brioalex vezi ca vorbesti prostii!
                              wolteanoo, ai decalibrate ceasurile rau de tot, eu la 60 km/h pe bord am 55-56 pe GPS
                              MihaiB, vezi ca poti incerca cu radarele fixe, alea care iti arata viteza pe display cu leduri. De obicei sunt puse la unele intrari in localitate.
                              Last edited by Razvy; 21 May 2013, 10:30.

Comment

• Razvy, m-ai daramat cu ideea radarelor fixe. Totul este sa ne aducem aminte, cand le vedem sa aruncam ochiul imediat si pe vitezometru. Pana la urma, viteza politiei conteaza. Cea mai simpla metoda ca sa te feresti de necazuri, la cat IT avem in jurul nostru.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google