nah...myth busted!
Diferenta intre viteza reala si vitezometru
Collapse
X
-
Ba da, dar e foarte mica, poate sa fie 0,5 - maxim 1 km/h.
Comment
-
Semnalul GPS se receptioneaza de la minim 7 sateliti odata, ceea ce da o precizie buna.
Comment
-
azi am trebuit sa car niste cutii destul de grele si nu se putea sa folosesc avensisul asa ca tata mi-a lasat loganul dci asta inseamna ca am dat in el ca in hotii de cai... a 2-a pana i-a taiat motorina adica forja totala... si ca sa ma intorc pe subiect... am mers cu cu viteza maxima... mi-a aratat 165km/h pe bord si 155 km/h pe gps :P de la 140 pana la 155 a trecut o vesnicie... oricum per total mi-a placut... a facut o fata buna motorul de 1.5 70cp
la 120, pe gps sunt 112 si la 130 sunt 122
Comment
-
normal ca trage mai bine..da si costa softul la dciurile euro 4 ceva mai mult ca la celelalte euro3Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si eu am testat cu gps-ul..si constant mi-a aratat cu 8km in plus-fata de viteza de pe gps-adica la 60 kmh pe bord in realitatea gps ul zicea 52kmh- vitezometrul in orice viteza eram si la orice viteza kmh cu care rulam-de la 60 la 110kmh. am trecut si pe langa 2 radare si nu m-au oprit mergand cu 55-58 pe gps in localitatile de pe EURo 85-buzau- focsani. folosesc mio p350 si mio map V3.2 din 19.01.2007
Exact cum a zis si 2fast4you...8km diferenta vitezometru bord -GPS
Comment
-
radarul este setat sa te opreasca la peste 60km/h ...deci daca aveai 60 ..puteai sa stai linistit ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment