Toba Finala Sport Pe Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toba Finala Sport Pe Diesel

Are cineva de pe forum?Se merita sa pun?
    Astept niste pareri,impresii.

se poate pune si pe diesel da nu o sa se auda mai deloc doar design daca vrei sa faci ceva calumea fa tot traseu si atunci mai iei si ceva manzi dar de auzit ma indoiesc
    MY CLA

Comment

daca nu ma insel are B-53-SDP
      real power..... diesel power by

Comment

Uite aici cateva clipuri cu tobe sport pe diesel:
        sound toba sport inox pe logan 1.5dci remapat la 90cp.

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

vand tobe carbon: 0745399756ymsg: webmaster24rowww.4wheels.ro
        AG 16 Y M A

Comment

Dat fiind prin constructia motoarelor diesel ele nu merg in turatii mari precum benzina ma indoiesc ca ai sa ai un sunet mai sportiv cu dci,nu cred ca se merita,plus de asta nici nu e bine sa omori dieselu ca sa auzi un pic toba,mai bine te-ai orienta la un fake bov,mult mai tare si mai misto sunetu,produce un suierat de turbina puternica,scrie asa pe you tube si vezi despre ce zic eu.

Comment

sigpic

Comment

in video-u ala sigur ii dadea peste 5000 )
              MY CLA

Comment

Turbina aia in scurt timp o omoara cu turatiile astea,mai ales atand pe loc,nu va rocomand asa ceva la nimeni.

Comment

parerea mea ca la diesel nu se renteaza.

Comment

Asa am zis si eu nu se merita,acuma fiecare cum crede.

Comment

inlocuirea finalei aduce un sunet foarte apropiat de o alta modificare, daca se poate spune modificare, Cum Sa Faci Un Sunet Mai "sport" La Logan Diesel
                      e suficient sa tai jos finala si sa sudezi in prelungire o teava, e exact acelasi rezultat si e mai ieftin. nici nu se pune vorba de performante in plus sau ceva de genul.
                      daca vrei sa-ti sune frumos ca un tractoras cand toarce, tai finala jos
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Cu teava face un sunet mai spart putin decat cu finala sport.
                        AG 16 Y M A

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google