Se Schimba Sticla La Stopuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Schimba Sticla La Stopuri?

salut am nevoie urgent de ajutor.stie cineva daca se schimba sticla de la stopul spate la logan
    Last edited by biancamarius5; 7 January 2012, 19:36. Reason: gresit cuvant

da, se poate schimba, este lipita foarte bine, insa cu un feon si cu multa atentie si rabdare se scoate, apoi se lipeste la loc cu un silicon bun!
    sigpic

Comment

de putut se poate orice...da` e munca de chinez batran...
      I My Honda !

Comment

Eu zic, ca la un stop original, poti folosi ce vrei tu dar n-o sa poti desface sticla. Eu am desfacut cateva seturi, dar prin spargere.

Comment

ma interesa pentru ca o am sparta pe cea veche si sa cumppar una noua eventual.stiu ca la nova se gasea dar la logan.............?

Comment

Sticla se gaseste separat. Deci dao pe aia sparta jos si pune una noua.

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
              Sticla se gaseste separat. Deci dao pe aia sparta jos si pune una noua.
              merci.un pret stii qmwa

Comment

Preturile pleaca de la 35 de lei in sus + transportul!!!
                Daca socotesti si transportul si siliconul si...munca ....cred ca mai indicat ar fi sa gasesti la okazii...sau dezmembrari!!!

Comment

Originally posted by biancamarius5 View Post
                  ma interesa pentru ca o am sparta pe cea veche si sa cumppar una noua eventual.stiu ca la nova se gasea dar la logan.............?
                  stiu ca am vazut mai demult sticle la 60 de lei bucata, undeva prin bucuresti, insa mi se pare ca mult!
                  sigpic

Comment

mersi frumos celor ce au raspuns

Comment

in brasov era 30 lei/buc.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Acu un an jumate am luat eu sticle cu 30 ron buc.
                        O sa ai ceva de treaba,daca nu-l poti desface cu feonu sparge sticla apoi cu un patent cureti tot ce a mai ramas pe margini,spor la treaba.
                        Last edited by vladoi; 8 January 2012, 15:22. Reason: lipsa text

Comment

se poate schimba daca gasesti la cineva sticla cu tot (fara partea din spate pe care se prinde mufa si fara burete) chestia aia care se scoate cand schimbi becurile si nu trb desfacut nimic si dezlipit etc sau cumperi un stop nou...bafta
                          MY CLA

Comment

35 lei bucata , sticla pentru tripla. se gaseste si cu semnal alb si galben
                            I My Honda !

Comment

a desfacut cineva sticla fara sa o sparga? am suflanta cu aer cald...farurile le-am desfacut in aproximativ 2 ore...dar stopurile sunt foarte lipite...si fara mastic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google