cu inca 1500 euro faci masina buna si-ti mai raman si de muzicanti
Vreau Sa-mi Cumpar Un Logan
Collapse
X
-
nicusor ia-o marunt. dac tu nu te pricepi roaga pe cineva care se pricepe sa te ajute. important e cum arata si cum a fost intretinuta. am un amic care are loganul din 2005 si are doar 14 000 de km. si arata ca iesit de pe banda. dar la fel de bine am vazut unul di mai 2010 cara arata ca naiba si avea 134000 asa ca ...
Comment
-
Prima oara am fost in vitan cu unchemiu cu gandul la un logan full.Ma oprisem la unul din 2005,un mosulet gras care manca dintr-un morcov cerea 3300 euro motivul pentru care o vindea era ca are probleme cu vederea si nu mai poate conduce.I-am luat nr si urma sa il sun.Dupa doua zile a dat-o dar sambata viitoare cand m-am dus in targ era cu trei loganuri la vanzare
Nu prea am gasit proprietari pe acolo doar masini polishate de mama focului si autogen bagat in ele."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
[QUOTE=nicusor2003;1152385]Salut,
As vrea sa-mi cumpar un logan secound hand din anul 2008.
- motorizare: benzina, diesel (eu as vrea 1.6 benzina, ast sfaturi).
Am gasit una pe net, e din 2008, 1.6 benzina+GPL, 64 kW, 57000 km, varianta facelift, are aer conditionat, oglinzi+geamuri electrice, pretul fiind de 3800 euro negociabil, nu este cam mic pretul? se poate sa aiba vreo problema si sa nu o poti detecta daca o duc pe tester
Am vazut ieri un logan nou nout la cineva in garaj (28000km) cumparat din 2007 prin vara sau prin toamna stiu ca l - a luat dupa mine. Modelul este Laureate Plus. Proprietarul a murit acum vreo 2 ani. Acum nu stiu de care e: de 1.4 sau 1.6 si nu stiu ce pret vrea, iar masina este in jud Gorj.
Comment
Comment