If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un kiss dci 85cai cu ceasuri de prestige aka 7k rpm pe turometru deobicei schimb pe la 2-2.2k cand is relaxat si cand ma apuca schimb pe la vreo 3mi..dar am schimbat si la 4mi la liniute.Acuma zona rosie pt motorul meu prespun ca ar fi undeva intre 4k si 5k?
Nu stiu cum e la diesel ...dar normal ar trebui sa iti taie alimentarea ...asa e la mpi la 6000 iti taie alimentarea...incearca sa ii dai cat merge si vezi unde iti taie alimentarea acolo e zona rosie ;)
La orice diesel zona rosie incepe la 4900rpm fie ea dacie ,audi, skoda ,opel,ford,etc. nu ma bag la bmw si mercedesuri ca nu is sigur, in rest toate is de la 4900rpm.
@RADU_LYN pai tu nu mi-ai aratat nimic din filmarea aceea...si eu l-am testat si la 6000 imi taie alimentarea....al meu este stock.....acuma ma duc jos si filmez ...fac un cd cu filmarea si ti-l trimit ca sa il mananci
La chip tuning, nu mai exista zona rosie ca limitare.
BMW-ul diesel are limitare undeva la 4700, iar benzina (al meu) la 6800.
Kiss-ul vad ca zona rosie incepe la 6000, dar mai mult de 3000 eu nu am incercat ca's in rodaj.
Pe probate la diesel taie alimentarea la 4900 fix iar la benzina in jur de 6000, zic in jur pentru ca am incercat pe mai multe logane si la unele taiau ba la 5900, ba dupa 6000.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment