La Cat Ar Fi Zona Rosie Pe Turometru?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Cat Ar Fi Zona Rosie Pe Turometru?

Am un kiss dci 85cai cu ceasuri de prestige aka 7k rpm pe turometru deobicei schimb pe la 2-2.2k cand is relaxat si cand ma apuca schimb pe la vreo 3mi..dar am schimbat si la 4mi la liniute.Acuma zona rosie pt motorul meu prespun ca ar fi undeva intre 4k si 5k?

Zona rosie la diesel e la 4900 testat de mine la un diesel

Comment

Nu stiu cum e la diesel ...dar normal ar trebui sa iti taie alimentarea ...asa e la mpi la 6000 iti taie alimentarea...incearca sa ii dai cat merge si vezi unde iti taie alimentarea acolo e zona rosie ;)

Comment

Yep, pe acolo pe la 5000 intrerupe, am facut si eu un test intr-o zi

Comment

Zona rosie la orice masina este la plafonare
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

6000 la mpi-uri si 5000 dci-uri

Comment

La orice diesel zona rosie incepe la 4900rpm fie ea dacie ,audi, skoda ,opel,ford,etc. nu ma bag la bmw si mercedesuri ca nu is sigur, in rest toate is de la 4900rpm.
              Last edited by crististreulea; 3 May 2008, 23:26.

Comment

Am spus ca la DCI...rosu e la 4900 rpm....si la MPI e la 6200 rpm.
                Se poate inchide.

Comment

@RADU_LYN la mpi e la 6000

Comment

Incearca si ai sa vezi ca la 6200 rpm intrerupe alimentarea Deci acula trece putin de 6000 de asta am zis ca e 6200
                    E testata de noi treaba asta
                    Last edited by RADU_LYN; 3 May 2008, 17:34.

Comment

@RADU_LYN pai tu nu mi-ai aratat nimic din filmarea aceea...si eu l-am testat si la 6000 imi taie alimentarea....al meu este stock.....acuma ma duc jos si filmez ...fac un cd cu filmarea si ti-l trimit ca sa il mananci

Comment

EU ti-am aratat ca am facut testul asta si de asta zic de 6200....sa mai spuna si altii parerile lor ca eu asa am vazut...si nu sunt orb

Comment

In cazul unui chip tuning se muta mai sus limitare de turatie a motorului sau ramane aceias?

Comment

La chip tuning, nu mai exista zona rosie ca limitare.
                            BMW-ul diesel are limitare undeva la 4700, iar benzina (al meu) la 6800.
                            Kiss-ul vad ca zona rosie incepe la 6000, dar mai mult de 3000 eu nu am incercat ca's in rodaj.

Comment

Pe probate la diesel taie alimentarea la 4900 fix iar la benzina in jur de 6000, zic in jur pentru ca am incercat pe mai multe logane si la unele taiau ba la 5900, ba dupa 6000.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google