La 16v sau la 1.6 cu chip alimentarea se taie dupa 6500rpm!!!Pe probate!!!!
La Cat Ar Fi Zona Rosie Pe Turometru?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Stuke nu te contrazic aici pentru ca nu stiu...pe probate la 1.4 ca se taie la 6000
@blaze2k da se poate scoate si limitarea in cazul unui chip dar eu nu va sfatuiesc si asa dac schimbi la 5900 intruna nu cred ca te tine un an motorul si totusi are ceva protectie
Comment
-
Limitarea se poate shimba sau nu la chiptuning, depinde de cine face softul. in general, insa, se muta un pic mai sus. 1.4 si 1.6 mpi stock taie la 6000, 1.6_16v parca se limiteaza la 6200 !?. dupa chiptuning, la cele mai multe limitarea se muta la 7000.
la dci-uri, limitarea se face pe la 4800-4900 stock. dupa chiptuning, la fel ca la benzinare, se poate duce un pic mai sus, dar in general nu prea se face; pt ca viteza de ardere a motorinei nu permite turatii mai mari, deci scoaera limitarii nu se prea justifica la dieseluri. niciodata un motor diesel nu va avea 8000rpm sau mai mult, pt ca nu-i permite combustibilul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Concluzia e ca la mpi-uri limitarea e la 6000-6200 stock (in unele cazuri se poate muta pe la 7000 dupa chiptuning), 6500 la 1.6_16v, iar la dci-uri limitarea e la 4800-4900rpm. Deci inchidem "taraba", ca nimeni nu ofera mai multDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment