Oricum adevarata scoala de soferi este dupa ce se ia permisul..nu inainte..
Examen AUTO (Traseu)
Collapse
X
-
a2a oara e cu noroc ... bafta mah !
Comment
-
de ce nu mai comentezi despre traseu ??
spune-ne si noua pe unde ai dat, cat ai mers, ce manevre te-a pus sa faci, evetual punctele de penalizareLast edited by geo_ultras; 8 April 2012, 20:31.
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Posta2a oara e cu noroc ... bafta mah !
Originally posted by geo_ultras View Postde ce nu mai comentezi despre traseu ??
spune-ne si noua pe unde ai dat, cat ai mers, ce manevre te-a pus sa faci, evetual punctele de penalizareCa sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.sigpic
Comment
-
scuze, acum am citit.
parerea mea, ca te-a picat pe buna dreptate. nu te-ai incadrat corect, riscai sa faci accident. ti-a mai dat cateva puncte si pt alte greseli (nerespectarea distantei minime de semnalizare, etc etc.).
PS: stai linistit ca instructorii sunt "mana`n`mana" cu militieni examinatori.Last edited by geo_ultras; 8 April 2012, 20:52.
Comment
-
Originally posted by felye View Postsi eu am traseu pe 7.03 si nu dau SPAGA ... sunt curios ce se va intampla ...
am un prieten care a dat saptamana trecuta si a condus perfect dar i-a spus ca : AI CONDUS FOARTE BINE DAR NU AI CONTRIBUIT (si ia facut semnul) !
stai linistit ca nu a condus bine ;)
i'a fost probabil rusine sa recunoasca greselile... nu zic ca nu sunt mega spagari gaborii da' le e mare tarseala...se face parnaie grea.
Comment
Comment