If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu l-am luat din prima si fara spaga.Fii sigur pe tine,nu te panica,fii atent la semnele de circulatie si la trecerile de pietoni,si nu are nimic daca iti moare motorul o singura data,inseamna doar 6 puncte.
Si nu exista,daca vrea sa te pice te pica.Daca mergi cum trebuie il iei fara probleme.
la noi in bucuresti ti se spun toate comenzile. La urmatoarea facem la dreapta, la stanga, mergem inainte. Nu am auzit de vreo faza cum a zis colegul din BV sa iti spuna ca la taxi o adresa si tu sa stii sa il duci acolo ...
In masina exista un martor special pentru a nu exista probleme.
Atat timp cat esti span pe tine si conduci fluent nu ai nicio treaba. Se poate sa nu te puna sa faci parcari sau alte chestii pe care le poti rata. Daca vede ca esti fricos si mergi cu 10km/h te va freca sa vada daca te pricepi.
ii zicea sa merga, dreapta, la semafor stanga, etc. dar a vrut sa vada daca macar dupa indicatoare se uita, dupa beleaua cu frana de mana si centura uitata. eu i-am zis in caz ca ii zice, sa nu se intrebe oare ce vrea sa spuna domnul din dreapta.
Depinde si de politist cu emotiile astea.Eu am avut unu care a vorbit foarte frumos , m-a sfatuit si a reusit sa spulbere orice firmitura de emotie din mine.
in principiu daca in timpul scolii ai invatat sa stapanesti masina foarte bine si la examen te concentrezi pe traseu nu ai cum sa pici , majoritatea pica pentru ca nu stapanesc masina bine , se concentreaza sa nu le moara motoru sau sa schimbe vitezele si uita sa fie atenti la regulile de circulatie , eu am condus circa 40 de minute la examen pana s-a hotarat ala sa ma opreasca sa mi dea permisul , in opinia mea fara cateva notiuni de mecanica si despre functionarea unui motor sau a intreg ansamblului "autoturism" nu ar trebui date permisele
Care anume notiuni de mecanica? N-ai vrea sa spui mai pe larg ? Ce pana mea ma freaca pe mine de ce trebuie sa calc ambreiajul cand schimb viteza sau alte bazaconii de astea? Eu trebuie sa stiu ca trebuie sa calc ambreiajul cand schimb viteza si atat. NU intra in viteza cand apas ambreiajul, s-a stricat masina, pun avariile, o scot de pe carosabil daca pot si chem un mecanic.
Stiu ca noi romanii ne pricepem la toate dar hai sa nu exageram.
O cretinatate fara margini. De ce trebuie sa stiu eu asta ? Poate sunt chirurg sau pianist si degetele mele nu sunt pentru desfacute motoare sau altele de genul asta.
Decat sa te puna sa inveti multe chestii nefolositoare care nu te intereseaza mai bine maresc numarul orelor de scoala. Dar na, cand suntem condusi de imbecili asta ne este soarta.
Asta cu partea cu mecanica e cu dus si intors.De ce?
Ca in cartea masinii de exemplu ,pentru orice problema de natura mecanica scrie mare si clar: trageti pe dreapta,opriti motorul si sunati la reprezentanta.
ei inca au impresia ca toate masinile se pot repara cu o bucata de sarma pe marginea drumului, ca acum 10-20 ani... asta daca ar fi problema, dar sunt altele mai grave ce se petrec in tara asta.
p.s. oricum pe ei ii doare undeva, daca au probleme cu masina suna la A Car si gata, i-a luat cu platforma.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment