Ce Ulei Sa Aleg?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De ce nu pomeniti nimic despre Elf?Si ala cred ca e foarte bun!!!

Comment

Mobil 1 SuperSyn 5W-40

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
        Salut baieti! Vine revizia de 1 an si nu stiu ce sa aleg... defapt stiu ce sa aleg! Insa am 3 optiuni care par mai mult a fi un moft! Sa aleg Mobil 1, castrol sau Valvoline? Rog moderatorii sa mute thread-ul unde este nevoie daca am postat gresit si imi cer mii de scuze!
        Eu zic sa alegi Castrol Magnatec 10W-40 ii foarte bun.
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Merci baieti vineri la ora 14:00 09.05.2008 sunt programat la Autogrup Caransebes sa imi fac revizia... astept cu nerabdare sa merg la prima revizie cu Loganu meu XX h3h3 can hardly wait

Comment

Gata! Uleiul A Fost Cumparat! Am Cumparat Un Castrol Magnatec 5w-40! Rog Moderatorii Sa Nu Inchida Thread-ul Ca Vreau Sa Spun Lumii Parerea Mea Si A Motorului Despre Ulei!!! Vineri Am Sa Merg La Revizie!!!!

Comment

Ai facut o alegere buna, pentru ca ai ales Castrol
              Last edited by Seba; 7 May 2008, 15:31.
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Hai zi-ne cat ai dat pe el pana una alta

Comment

Am dat pe 4 litri 152 RON... e bidon de 4 litri
                  pica pret/litru 38 RON

Comment

Si eu tot Castrol am votat!Eu il foloseam si la vechea dacie,acum la logan am dacia oil,termin rodajul si il schimb,cred ca o sa pun 5w 40 si la iarna pun 0w 40!

Comment

Uleiul e deja multigrad poti sa pui direct 0W-40 ca merge si vara si iarna... uleiurile monograd se folosesc iarna sau vara... de exemplu un ulei monograd pt iarna bun ar fi 0W sau 5W, iar unul bun pt vara, tot monograd ar fi undeva la 30, 40, 50...

Comment

Ce sa fie?????...pai cum sa fie monograd daca are 2 cifre de vascozitate?Tu intelegi ce afirmi?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai uleiul monograd e un ulei de vara sau de iarna cu o singura cifra de vascozitate adica 0W sau 5W pentru iarna (asta e unul) iar 30-40-50 pentru altul(cel de vara)
                          AM FOST AZI LA REVIZIE AM BAGAT ULEI CASTROL MAGNATEC 5W-40 SI SUNT FOARTE MULTUMIT TRAGE MASINA DE RUPE--- parca mai bine ca inainte--- SI E SI MAI SILENTIOASA... CONSUMUL A SCAZUT CONSIDERABIL!!! Cu 0.5l/100 km

Comment

Casrtol e cel mai bun, recomand la toti
                            Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Ai si ceva argumente?

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                              Pai uleiul monograd e un ulei de vara sau de iarna cu o singura cifra de vascozitate adica 0W sau 5W pentru iarna (asta e unul) iar 30-40-50 pentru altul(cel de vara)
                              AM FOST AZI LA REVIZIE AM BAGAT ULEI CASTROL MAGNATEC 5W-40 SI SUNT FOARTE MULTUMIT TRAGE MASINA DE RUPE--- parca mai bine ca inainte--- SI E SI MAI SILENTIOASA... CONSUMUL A SCAZUT CONSIDERABIL!!! Cu 0.5l/100 km
                              Nu se merita la noi in tara sa folosesti ulei monograd pentru ca ai fi nevoit sa-l schimbi prea des.
                              Last edited by andrei; 17 August 2008, 21:32.

Comment

Uleiul nu se alege asa dupa ureche pret si ce mai auzi pe la unul si altul, eu zic ca foarte mult conteaza in ce conditii ruleaza masina si apoi sa alegi uleiul ( rulaj urban, extraurban, diferente de temperatura ... Etc ). Cititi specificatiile si recomandarile ueliului respectiv si va puteti orienta mai usor. Eu spre ex am pus Aral Blue Tronic 10w-40 ACEA A3/B3, API SL/CF si masina merge mult mai bine ca si cu uleiul pe care l-a avut . Daca toate masinile nemtesti rezista sute de mii cu uleiul asta, dc nu ar rezista si un motor renault ?
                                Logan/Fluence

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google