Salut baieti! Vine revizia de 1 an si nu stiu ce sa aleg... defapt stiu ce sa aleg! Insa am 3 optiuni care par mai mult a fi un moft! Sa aleg Mobil 1, castrol sau Valvoline? Rog moderatorii sa mute thread-ul unde este nevoie daca am postat gresit si imi cer mii de scuze!
Ce Ulei Sa Aleg?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu as zice Castrol Edge 0w30. E un ulei care poate fi tinut si 15.000-20.000 km si care protejeaza mai bine motorul.
Comment
-
Si ELF-ul e destul de bun e recomandat de Renault.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Se putea discuta si aici subiectul acesta.
se inchide in 3 zile. deci ar fi bine sa fie productiv ceva aici, sa nu mai vad offtopic
sa fiu si ontopic, uleiul cel mai bun e acela care are prima cifra cit mai mica si a doua cit mai mareLast edited by crististreulea; 5 May 2008, 15:31.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
deci sa inteleg ca am de ales intre un ulei cu 0w-30 sau 5w-40 sunt in dubii la tema asta... atuncea cea mai buna varianta ar fi ala de la Mobil 1 SuperSyn 0W-40 nu?
Comment
-
Eu am bagat la 30K Havoline 5W-40 full synthetic, am mers tot pe Havoline pt ca pana acum am schimbat tot cu din ala doar ca era 5W-30, ca asa imi bagau la service si mergeam cate 7.5K cu el, cu asta as vrea sa ma duc 10K.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment