Ce Ulei Sa Aleg?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Ulei Sa Aleg?

Salut baieti! Vine revizia de 1 an si nu stiu ce sa aleg... defapt stiu ce sa aleg! Insa am 3 optiuni care par mai mult a fi un moft! Sa aleg Mobil 1, castrol sau Valvoline? Rog moderatorii sa mute thread-ul unde este nevoie daca am postat gresit si imi cer mii de scuze!
    55
    Castrol Edge 0W-30
    9.09%
    5
    Castrol Magnatec 10W-40
    30.91%
    17
    Valvoline Synpower XL III 5W-30
    5.45%
    3
    Valvoline Synpower 5W-40
    5.45%
    3
    Mobil 1 SuperSyn 0W-40
    20.00%
    11
    Mobil 1 SuperSyn 5W-40
    29.09%
    16

Eu folosesc castrol...dar daca ai sa gasesti mobil 1 ia de ala

Comment

As incerca Mobil1 ... prea e laudat!

Comment

Hmm... cam aveti dreptate... Castrol nu stiu exact de ce dar nu prea imi inspira incredere....

Comment

Eu as zice Castrol Edge 0w30. E un ulei care poate fi tinut si 15.000-20.000 km si care protejeaza mai bine motorul.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am castrol 10w40. Pana acum am folosit doar dacia la primele 2 revizii.

Comment

Eu as fi ales intre Castrol , Mobil si Aral
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

OK Darksid3 dar faza e ca eu de aral n-am prea auzit... o fi si ala vreun ulei nu contest, dar mai bun decat valvoline?

Comment

Pai uita-te pe un ambalaj de Aral si vezi ce scrie....ca eu nu fac reclama!Daca apreciezi germanii, Aral are un atu!

Comment

Si ELF-ul e destul de bun e recomandat de Renault.Numai bine
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pai ELF e uleiul de la Dacia... nu zic ca e rau... dar vreau sa vad cum merge cu un Valvoline SynPower 5W-40! Gata m-am decis... am sa va anunt dupa ce fac revizia cum va fi si consumul si mersul motorului(mare diferenta clar n-o sa fie)

Comment

Daca e original, orice ulei sintetic e ok pt. motor

Comment

Se putea discuta si aici subiectul acesta.
                          se inchide in 3 zile. deci ar fi bine sa fie productiv ceva aici, sa nu mai vad offtopic

sa fiu si ontopic, uleiul cel mai bun e acela care are prima cifra cit mai mica si a doua cit mai mare
                          Last edited by crististreulea; 5 May 2008, 15:31.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                            Se putea discuta si aici subiectul acesta.
                            se inchide in 3 zile. deci ar fi bine sa fie productiv ceva aici, sa nu mai vad offtopic

sa fiu si ontopic, uleiul cel mai bun e acela care are prima cifra cit mai mica si a doua cit mai mare
                            deci sa inteleg ca am de ales intre un ulei cu 0w-30 sau 5w-40 sunt in dubii la tema asta... atuncea cea mai buna varianta ar fi ala de la Mobil 1 SuperSyn 0W-40 nu?

Comment

Eu am bagat la 30K Havoline 5W-40 full synthetic, am mers tot pe Havoline pt ca pana acum am schimbat tot cu din ala doar ca era 5W-30, ca asa imi bagau la service si mergeam cate 7.5K cu el, cu asta as vrea sa ma duc 10K.
                              No, apoi blana
                              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google