De ce nu pomeniti nimic despre Elf?Si ala cred ca e foarte bun!!!
Ce Ulei Sa Aleg?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by memphis_Taz View PostSalut baieti! Vine revizia de 1 an si nu stiu ce sa aleg... defapt stiu ce sa aleg! Insa am 3 optiuni care par mai mult a fi un moft! Sa aleg Mobil 1, castrol sau Valvoline? Rog moderatorii sa mute thread-ul unde este nevoie daca am postat gresit si imi cer mii de scuze!2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Pai uleiul monograd e un ulei de vara sau de iarna cu o singura cifra de vascozitate adica 0W sau 5W pentru iarna (asta e unul) iar 30-40-50 pentru altul(cel de vara)
AM FOST AZI LA REVIZIE AM BAGAT ULEI CASTROL MAGNATEC 5W-40 SI SUNT FOARTE MULTUMIT TRAGE MASINA DE RUPE--- parca mai bine ca inainte--- SI E SI MAI SILENTIOASA... CONSUMUL A SCAZUT CONSIDERABIL!!! Cu 0.5l/100 km
Comment
-
Ai si ceva argumente?
Originally posted by HHO_PRIMO View PostPai uleiul monograd e un ulei de vara sau de iarna cu o singura cifra de vascozitate adica 0W sau 5W pentru iarna (asta e unul) iar 30-40-50 pentru altul(cel de vara)
AM FOST AZI LA REVIZIE AM BAGAT ULEI CASTROL MAGNATEC 5W-40 SI SUNT FOARTE MULTUMIT TRAGE MASINA DE RUPE--- parca mai bine ca inainte--- SI E SI MAI SILENTIOASA... CONSUMUL A SCAZUT CONSIDERABIL!!! Cu 0.5l/100 kmLast edited by andrei; 17 August 2008, 21:32.
Comment
-
Uleiul nu se alege asa dupa ureche pret si ce mai auzi pe la unul si altul, eu zic ca foarte mult conteaza in ce conditii ruleaza masina si apoi sa alegi uleiul ( rulaj urban, extraurban, diferente de temperatura ... Etc ). Cititi specificatiile si recomandarile ueliului respectiv si va puteti orienta mai usor. Eu spre ex am pus Aral Blue Tronic 10w-40 ACEA A3/B3, API SL/CF si masina merge mult mai bine ca si cu uleiul pe care l-a avut . Daca toate masinile nemtesti rezista sute de mii cu uleiul asta, dc nu ar rezista si un motor renault ?Logan/Fluence
Comment
Comment